Yardım Mi 8 SE Telefonum sıfırlamadan sonra mi ekranında kaldı!

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Herkese merhabalar. Mi 8 se telefonuma format atmak istedim. Telefonu ayarlar kısmından sıfırladım. Fakat açılırken mi ekranında kaldı. Telefon euro rom. Fastboot modda çalıştırdım bundan sonra neler yapabilirim? Yazılım mı silindi ? Allah rızası için yardım edebilecek birileri var mı?

BU konudaki fastbootan çıkma adımlarını harfyen yapınız , sonra rom açılınca güncellemelerini yaparsınız tekrar ,

ancak fabrika ayarlarına döndüğünüz için twrp uçuyor bu sebeple bir daha sıfırlayacaksanız twrp girip wipe şeridi sağa çekmeniz yeterli olacaktır.,

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
BU konudaki fastbootan çıkma adımlarını harfyen yapınız , sonra rom açılınca güncellemelerini yaparsınız tekrar ,

ancak fabrika ayarlarına döndüğünüz için twrp uçuyor bu sebeple bir daha sıfırlayacaksanız twrp girip wipe şeridi sağa çekmeniz yeterli olacaktır.,
Hocam ekteki herşeyi yaptım yüklendiğine de eminim. Fakat twrp moduna hiç geçmiyor. Şimdi telefonda farklı olarak sürekli fastboot modunda açılma problemi var. Ben bu rom u başka yöntemle atamaz mıyım gerçekten kaç saattir uğraşıyorum yıldım artık. Telefoncu arkadaşı aradım o hiç bilmiyor mi yi ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım dolanmış durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüldü - mi 8 se twrp açılmıyor bu hocam nasıl çözdüğünü kendide anlamamış ama çözmüş buradakı aynı sıkıntılar bende de mevcut şuan. Sürekli fastboot modda açılıyor. Twrp üzerine twrp kurdum olmadı.

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam ekteki herşeyi yaptım yüklendiğine de eminim. Fakat twrp moduna hiç geçmiyor. Şimdi telefonda farklı olarak sürekli fastboot modunda açılma problemi var. Ben bu rom u başka yöntemle atamaz mıyım gerçekten kaç saattir uğraşıyorum yıldım artık. Telefoncu arkadaşı aradım o hiç bilmiyor mi yi ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım dolanmış durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüldü - mi 8 se twrp açılmıyor bu hocam nasıl çözdüğünü kendide anlamamış ama çözmüş buradakı aynı sıkıntılar bende de mevcut şuan. Sürekli fastboot modda açılıyor. Twrp üzerine twrp kurdum olmadı.

adım adım ne yaptıgınızı hangi romu kurduğunuzu yazar mısınız ?

Üst Alt