- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
3.kez söylüyorum hocam Mi 8 SE ye global rom yokHocam uyguladım yine olmadı telefon gözükmüyor Rehber - Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme şu adımları uygulasam nasıl olur ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
indirdiğiniz rom twrp ile kuruluyor hocam işlemleri kontrol edinizHocam onu anladım fakat yöntem olarak bunu mu uygulasam. Şuan bilgisayara sizin attığınız linkten euro rom v11.0.3.1 indiriyorum. Bu yöntem ile yükleyemez miyim bu romu ? Twrp ekranına gelemiyorum. Yedeklemelerim tam.
fastboot moduna alıp twrp kurduğunuz zaman gözükecektir hocam,driver eksik inmiş olabilir ya da farklı bir pc ile deneyinHocam ben şu olayı anlayamadım. Twrp ile yükleyeceğim ama indirdiğim rom dosyasını nasıl telefona atıp twrp den kuracağım. Telefon bilgisayarda gözükmüyor bile
hocam farklı bir pc ile deneme imkanınız varsa öyle yapınhocam cmd den yükledim bu sefer telefon full fastboot ekranında kaldı :/
yükleme işleminden sonra cmd den fastboot recovery yazdım tepki vermedi. Sonra kapatma tulu + ses açma tuşuna basılı tuttum mi ekranı gelince sadece ses açma tuşuna bastım fastboot a geçti tekrarhocam cmd den yükledim bu sefer telefon full fastboot ekranında kaldı :/