Yardım Mi 8 SE Telefonum sıfırlamadan sonra mi ekranında kaldı!

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Herkese merhabalar. Mi 8 se telefonuma format atmak istedim. Telefonu ayarlar kısmından sıfırladım. Fakat açılırken mi ekranında kaldı. Telefon euro rom. Fastboot modda çalıştırdım bundan sonra neler yapabilirim? Yazılım mı silindi ? Allah rızası için yardım edebilecek birileri var mı?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herkese merhabalar. Mi 8 se telefonuma format atmak istedim. Telefonu ayarlar kısmından sıfırladım. Fakat açılırken mi ekranında kaldı. Telefon euro rom. Fastboot modda çalıştırdım bundan sonra neler yapabilirim? Yazılım mı silindi ? Allah rızası için yardım edebilecek birileri var mı?
Mi 8 SE global rom olmadığı için custom romda muhtemelen sıfırlama yaptınız ve bu sorun ortaya çıktı keşke foruma baksaydınız tekrardan rom yüklenmesi gerek

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 SE global rom olmadığı için custom romda muhtemelen sıfırlama yaptınız ve bu sorun ortaya çıktı keşke foruma baksaydınız tekrardan rom yüklenmesi gerek
Hocam şimdi rom yüklüyorum Xiaomifirmware'den. Global rom indirdim(Euro indireceğim). Flash Tool indirdim. Şimdi fastboot rom indireceğim. Sonrası Allah kerim
buradan hangisini indireceğim hocam ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam şimdi rom yüklüyorum Xiaomifirmware'den. Global rom indirdim(Euro indireceğim). Flash Tool indirdim. Şimdi fastboot rom indireceğim. Sonrası Allah kerim
Hocam anlamıyorsunuz sanırım Mi 8 SE için global rom yok cihazı komple brick yapacaksınız

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anlamıyorsunuz sanırım Mi 8 SE için global rom yok cihazı komple brick yapacaksınız
Allah razı olsun hocam. Teşekkür ederim. Haklısınız cahillik kötü bir şey. Daha önce kendim güncelledim ama hi çbaşıma böyle bir şey gelmedi. Sırasıyla hangi adımları uygulayayım. Tools tamam indirdim. Attığınız link okudum. Fakat telefon fastboot modda şuanda. Ben fastboot rom yüklemelimiyim ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Allah razı olsun hocam. Teşekkür ederim. Haklısınız cahillik kötü bir şey. Daha önce kendim güncelledim ama hi çbaşıma böyle bir şey gelmedi. Sırasıyla hangi adımları uygulayayım. Tools tamam indirdim. Attığınız link okudum. Fakat telefon fastboot modda şuanda. Ben fastboot rom yüklemelimiyim ?
Cihaz ses açma ve güç tuşuna basılı tuttuğunuzda twrp moduna giriyor mu

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Hocam twrp yükleme aracını indirdim. Çalıştırdım. Cmd ekranı geldi. Telefonu fastboot moda aldım orjinal kabloyu taktım. Cmd enter tuşuna basa basa ilerledim işlem tamamlandı dedi. Fakat twrp ekranı gelmedi.

Üst Alt