- Adım
- Alparslan
- Cihazım
- Red Mi Note 7
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 10 8.7.29 l Beta
- Telefon Modeli
- Mi 8 Se 6/64
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkese selamlar. Yaklaşık 1 aydır Xiaomi kullanıcısıyım. İmei kayıtlı mi 8 se 6/64 kullanıyorum. Cihazımda MIUI 10 8.7.29 l Beta sürümü mevcut. Cihazı kilit ekranındayken özellikle karanlık ortamlarda uyandıramıyorum. Uyandırmak için güç tuşuna basıyorum cihazın ekranı geliyor gibi oluyor sonra hemen kapanıyor. Ufak bir parlama oluyor yani. Bu olay bazen bir defa oluyor bazen de sayısı ortamın ışığının azalmasına bağlı olarak artış gösteriyor. Bir de başka biriyle konuşma sırasında telefondan saate bakmak istiyorum diyelim cihazı kulağımdan uzaklaştırdığımda ekran yine açılmıyor parlama yapıp açılıyor gibi oluyor saniyenin yarısı kadar bir sürede hemen kapanıyor. Sonra cihazı tekrar kulağıma götürüyorum tekrar geri çekiyorum bu sefer normale dönüyor. Araştırdığım kadarıyla kalibrasyon yapılırsa düzelebiliyormuş. Ancak kalibre ayarı da yok cihaz sadece 2 farklı rakam gösteriyor. (0-5). Bana yazılımından kaynaklı olabileceğini de söylediler. Stabil yazılım kurulursa eğer düzelirmiş. Ben de bu işlerde henüz acemiyim. Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?