Yardım Mi 8 Se Sensör Sorunu

Alprslnkrbg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alparslan
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 8.7.29 l Beta
Telefon Modeli
Mi 8 Se 6/64
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese selamlar. Yaklaşık 1 aydır Xiaomi kullanıcısıyım. İmei kayıtlı mi 8 se 6/64 kullanıyorum. Cihazımda MIUI 10 8.7.29 l Beta sürümü mevcut. Cihazı kilit ekranındayken özellikle karanlık ortamlarda uyandıramıyorum. Uyandırmak için güç tuşuna basıyorum cihazın ekranı geliyor gibi oluyor sonra hemen kapanıyor. Ufak bir parlama oluyor yani. Bu olay bazen bir defa oluyor bazen de sayısı ortamın ışığının azalmasına bağlı olarak artış gösteriyor. Bir de başka biriyle konuşma sırasında telefondan saate bakmak istiyorum diyelim cihazı kulağımdan uzaklaştırdığımda ekran yine açılmıyor parlama yapıp açılıyor gibi oluyor saniyenin yarısı kadar bir sürede hemen kapanıyor. Sonra cihazı tekrar kulağıma götürüyorum tekrar geri çekiyorum bu sefer normale dönüyor. Araştırdığım kadarıyla kalibrasyon yapılırsa düzelebiliyormuş. Ancak kalibre ayarı da yok cihaz sadece 2 farklı rakam gösteriyor. (0-5). Bana yazılımından kaynaklı olabileceğini de söylediler. Stabil yazılım kurulursa eğer düzelirmiş. Ben de bu işlerde henüz acemiyim. Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?

D6603

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi8 SE ve D6603
Konular
6
Bu sürümde bu sorun var evet, günlük kullanım için stabil bir sürüme geçmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Miui 11 için henüz erken bence, hatalar var. Eu beta 9.8.22 sıkıntısız bir sürüm mesela

Oyla:

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Çok eski sürüm kullanıyorsunuz farklı sürümleri deneyimlemenizi tavsiye ederim

Oyla:

Alprslnkrbg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alparslan
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese selamlar. Yaklaşık 1 aydır Xiaomi kullanıcısıyım. İmei kayıtlı mi 8 se 6/64 kullanıyorum. Cihazımda MIUI 10 8.7.29 l Beta sürümü mevcut. Cihazı kilit ekranındayken özellikle karanlık ortamlarda uyandıramıyorum. Uyandırmak için güç tuşuna basıyorum cihazın ekranı geliyor gibi oluyor sonra hemen kapanıyor. Ufak bir parlama oluyor yani. Bu olay bazen bir defa oluyor bazen de sayısı ortamın ışığının azalmasına bağlı olarak artış gösteriyor. Bir de başka biriyle konuşma sırasında telefondan saate bakmak istiyorum diyelim cihazı kulağımdan uzaklaştırdığımda ekran yine açılmıyor parlama yapıp açılıyor gibi oluyor saniyenin yarısı kadar bir sürede hemen kapanıyor. Sonra cihazı tekrar kulağıma götürüyorum tekrar geri çekiyorum bu sefer normale dönüyor. Araştırdığım kadarıyla kalibrasyon yapılırsa düzelebiliyormuş. Ancak kalibre ayarı da yok cihaz sadece 2 farklı rakam gösteriyor. (0-5). Bana yazılımından kaynaklı olabileceğini de söylediler. Stabil yazılım kurulursa eğer düzelirmiş. Ben de bu işlerde henüz acemiyim. Sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar?
Bir de araştırdığım kadarıyla beta sürümü haftalık olarak güncelleme alıyormuş ancak ben kontrol ettiğimde zaten güncel diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Haftalık güncelleme alır ama bazen telefonda görünmez bu, çoğu zaman sitesinden indirip kurmak zorundasınız. Kurma mecburiyeti yok tabi, memnunsanız herhangi bir sürümden uzun süre kullanın. 9.8.22 yi sıkıntısız kullandım ben, birçok arkadaşa da onu yükledim, şikayet almadım hiç. 9.8.1 de tavsiye edilmiş, dilediğinizi yükleyebilirsiniz

Oyla:

Alprslnkrbg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alparslan
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
2
Haftalık güncelleme alır ama bazen telefonda görünmez bu, çoğu zaman sitesinden indirip kurmak zorundasınız. Kurma mecburiyeti yok tabi, memnunsanız herhangi bir sürümden uzun süre kullanın. 9.8.22 yi sıkıntısız kullandım ben, birçok arkadaşa da onu yükledim, şikayet almadım hiç. 9.8.1 de tavsiye edilmiş, dilediğinizi yükleyebilirsiniz
Teşekkür ederim hocam. Yükleme işlemini daha önce hiç yapmadım anlayacağınız yolun en başındayım daha, bu sürümü yüklemek için gerekli bilgiye nereden ulaşabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt