- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Bu miuiturkiye.netyanlış diyor
Bu miuiturkiye.netyanlış diyor
oldu ancak kuramadım rom yüklemiştim failed dedi inşallah telefon açılırBu miuiturkiye.net
oldu ancak kuramadım rom yüklemiştim failed dedi inşallah telefon açılır
twrp hata verdi twrp hakkında yeterli bilgim var merakınız olmasınŞifreyi nedne vermediğimin açıklamasıda bir kaç sayfa önde var hani acelen olmadığında bir oku ,
Kurup böyle sorun yaşayıp yazacağından şimdiye kadar kuranların sorularını okunsun diye vermiyorum ,
Şifre yi al kur patlasın telefon sonra telefon açılmıyor ....
başınada gelmiş ,
Bi deneyeyim, aslinda özel birsey silmedim videodaki sıra ile herseyi yaptım. Deneyip sonucu söyleyeceğim çok teşekkür ederimwipe yaparken persit dosyasınıda silmişsin , forumda arat persist dosyasını flashlarsan düzelir ,
mi8 Se cihaza ait böyle bir rom yokMerhaba arkadaşlar bende 1 hafta oldu Mi 8 SE alalı.telefondaki sıkıntım uygulamaların içinden fotoğraf vs. seçemiyorum.mesela WhatsApp profil değiştirmeye çalıştığında android sürekli durduruldu hatası veriyor.çoğu uygulamada oluyor bu.bunun için ne yapmalıyım.forumları baya okudum fakat kafam karıştı mıuı 10.31 yüklemek için hangi adımları hangi driverlar la yapacağım konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim şu an buraya sürümümü SS atacaktım onu bile yapamıyorum
sürüm MIUI 9.5 |KARARLI 9.5.13.0 (OEMIFA)
Cihazınızda fake rom var. Cihaza Çin rom u yükleyip bootlooder açıldıktan sonra işlem ypılmsı gerekir.Merhaba arkadaşlar bende 1 hafta oldu Mi 8 SE alalı.telefondaki sıkıntım uygulamaların içinden fotoğraf vs. seçemiyorum.mesela WhatsApp profil değiştirmeye çalıştığında android sürekli durduruldu hatası veriyor.çoğu uygulamada oluyor bu.bunun için ne yapmalıyım.forumları baya okudum fakat kafam karıştı mıuı 10.31 yüklemek için hangi adımları hangi driverlar la yapacağım konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim şu an buraya sürümümü SS atacaktım onu bile yapamıyorum
sürüm MIUI 9.5 |KARARLI 9.5.13.0 (OEMIFA)