Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Arkadaşlar birde bu sim kart aktivasyon olayının nasıl halledicem izinlerden kapatıyorum telefonu kapatıp açtıktan sonra yeniden açılıyor ve faturama yansıyor
Ayarlar- uygulamaları yönet- xiaomi sim aktivasyon hizmeti ne gir uygulama izinlerini kapat. Aynı zamanda bildirimlerinide kapat

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Bügün mi8 se aldım 10.2 eu stabil yüklü 1217 twrp var şimdi 10.3 e nasıl yükseltmem gerekiyo bilale anlatır gibi anlatır mısınız lütfen?

Joker00

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
0
Ayarlar- uygulamaları yönet- xiaomi sim aktivasyon hizmeti ne gir uygulama izinlerini kapat. Aynı zamanda bildirimlerinide kapat

Bunu yaptım ama telefonu yeniden başlattıktan sonra izinler kendiliğinden açılıyor (türk Telekom )

Berkay18

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
merhaba öncelile mesajlardan rar şifresini bulamadım yaedımcı olursanız sevinirim ilk defa foum kullanıyorum o yüzden bilmiyorum nasıl bulacağımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şifreyi buldum ama twrp kurulumunun yapıyorum fakat cihaz şuan kullanılamıyor sadece mi yazzısı ve altındada unlocked yazıyor fastboot ekranına giriyo ama twrp kurulumu yapılamıyor çözümü bilen varsa çok sevinirim

Son düzenleme:

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Reiwa hocam bir de sana sormak istedim telefonu en ayrıntılı bilen sensin sende de wifi yavaş mı? Ben hız testi yaptığımda 12 mbps alıyorum 16 mbps lik internetimden.Ama indirme yaparken olsun tweetterda gezerken olsun internet başka telefona kıyasla çok daha yavaş.Mobil veride sıkıntı yok ama wifide böyle.Sende de böyle bir problem var mı? Rom değiştirmeli miyim? 9.5.9 beta var şu an.Stabile mi geçsem aceba? wasntme~~

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar birde bu sim kart aktivasyon olayının nasıl halledicem izinlerden kapatıyorum telefonu kapatıp açtıktan sonra yeniden açılıyor ve faturama yansıyor

Telefonu ingilizce yap yeniden başlat dene birde telefonu bul açık yap bu şeekilde aktif eder , ancak numara aynı simkart değiştiyse genelde yapmıya biliyor ,
bunun için hesabından telefon noyu kaldır

Bügün mi8 se aldım 10.2 eu stabil yüklü 1217 twrp var şimdi 10.3 e nasıl yükseltmem gerekiyo bilale anlatır gibi anlatır mısınız lütfen?

ilk konuda var romu kur sonra ona uygun twrp dosyasını da twrp den çıkmadan hemen peşine kur , bu kadar ,

Reiwa hocam bir de sana sormak istedim telefonu en ayrıntılı bilen sensin sende de wifi yavaş mı? Ben hız testi yaptığımda 12 mbps alıyorum 16 mbps lik internetimden.Ama indirme yaparken olsun tweetterda gezerken olsun internet başka telefona kıyasla çok daha yavaş.Mobil veride sıkıntı yok ama wifide böyle.Sende de böyle bir problem var mı? Rom değiştirmeli miyim? 9.5.9 beta var şu an.Stabile mi geçsem aceba? wasntme~~

betada yavaşlığı bırak kopma sorunuda yaşadım yada ben elle bağlan diyene kadar bağlanmıyorduda , şimdi mi room 10.3.1.0 kullanıyorum gayet iyi tekrar betaya dönmem muhtemelen pil çok gidiyor en kötü yanı bu betanın

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Hocam çözdüm sorunu.Uçak modunu aç kapa yapınca çok anlamsız biliyorum ama internet normale döndü.Aklınızda bulunsun.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Telefonu ingilizce yap yeniden başlat dene birde telefonu bul açık yap bu şeekilde aktif eder , ancak numara aynı simkart değiştiyse genelde yapmıya biliyor ,
bunun için hesabından telefon noyu kaldır

ilk konuda var romu kur sonra ona uygun twrp dosyasını da twrp den çıkmadan hemen peşine kur , bu kadar ,

betada yavaşlığı bırak kopma sorunuda yaşadım yada ben elle bağlan diyene kadar bağlanmıyorduda , şimdi mi room 10.3.1.0 kullanıyorum gayet iyi tekrar betaya dönmem muhtemelen pil çok gidiyor en kötü yanı bu betanın

Hocam ben masik f romu kurucam ama twrpden backup yapabiliyoruz degilmi

erencoban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Merhaba herkese,
2 hafta once mi note 3 den bu telefona gectim bunu da garantisiz olarak aldim.
Telefonda eski bir rom vardi ve yavas geldi biraz 10.3.1 e yukselttim aldigim gun fakat sizde de oldu mu merak ediyorum hem telefonu döndürme sensörüm hem de telefonla arama yaptiginizda ekrani karartan o sensör calismiyor. Youtube da falan tam ekran yapiyorsun ekran donuyor ama telefonu dondurdugunde kesinlikle hicbir yerde gyro calismiyor. Önceki romda calisiyor muydu hatirlayamiyorum ayni gun rom yukselttigim icin. Acaba rom kaynakli midir yoksa bu iki sensör de arizali midir ?

Üst Alt