- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 4x
- Konular
- 250
iki
şekilde de denedim, tam beş kez çin romunu mi flashla flashlayarak geri döndüm dolayısıyla 4 kez de hem manuel hem araçla son 4 twrpyi de kullanarak, çoğu advanced wipe seçeneklerinin kombinasyonlarını da deneyerek yaptım. sonuç koca bir 0 ve bu sorunu yaşayan çok fazla kişiyle karşılaştım.
twrp için yapılan power, +volume tuşlarını birlikte basılmasını denedim, twrp yokmuş gibi davranıyor zaten.
twrpdeyken reboot işlemlerinin hepsi skıntılı, ayrıca dosya kopyalanmıyor,, son yaptığım işlemde internal storage işaretlemeden yaptığım wipetan sonra reboot recovery yapmadan twrp ekranına gelmeden önce internal a yüklediğim eu romu çalıştırdım. rom atıldı ama mecbur reboot system yapmak zorunda kaldım.
tahmin edin: fastboot.
bu ekrana geldikten sonra sanki unlock değil miş gibi sadece mi yazısı görünüyor ayrıca telefon kapatılamıyor power ile. kendiliğinden bekleyerek kapanıyor kısa sürede ve sonrasında power a basınca fastboot ekranıyla açılıyor.
nedenini bilsem çözerdim. ama bulamıyorum.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile ne yaptığınızı biliyorsunuz tüm seçenekleri denediniz.Burdan sonrası profesyonel müdahale gerektirir gibi görünmekte.
Zenex ile özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirsiniz.