Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)
Arkadaşlar boluyorum ama kusura bakmayın nacizane tavsiye istiyorum redmi note 7 için sipariş vermiştim iptal ettim.soru şu root room vs işlerden anlamam mi5 prime kullanıyorum şu anda.sizce güvenilir bir satıcıdan herşeyi hazır bir mi8 se mi yoksa hiç maceraya girme redmi note 7 mi al dersiniz
Arkadaşlar boluyorum ama kusura bakmayın nacizane tavsiye istiyorum redmi note 7 için sipariş vermiştim iptal ettim.soru şu root room vs işlerden anlamam mi5 prime kullanıyorum şu anda.sizce güvenilir bir satıcıdan herşeyi hazır bir mi8 se mi yoksa hiç maceraya girme redmi note 7 mi al dersiniz
öncelikle mi 8 se daha iyi ancak root rom v.s mecbur öğreneceksiniz yada yaptırtacaksınız öyle zor bir durum değil buradaki konuyu baştan aşağı okursanız yaparsınız ,
redmi mot 7 de mi8 se dede yurt dışı çin versiyon alırsanız band 20 yok ,
Uzun süredir Mi5 kullansamda aldığım gibi kullandığımda yazılım rom işlerine hakim değildim.
Mi8se aldım imei yüklenmiş şekilde MIUI 10 by xiaomi.eu 8.9.20 | Beta olarak geldi. Güncelleyici güncelleme buldu bende yükledim. (böyle yapmamalıymışım.) 9.4.18 sürümüne yükseltildi..
Sonra ayarladan yedekleme sıfırlamadan sıfırladım FASTBOOT ekranında kaldı. Googda aratarak Mi Flash Tool yükledim, Siruis** diye rom yüklenerek sonrasında twrp yüklemem söylendi ben bunları uzun zamandır yapmadım.
Neyse Mi Flash tool yükledim, sirius// her neyse bu rom u indirdim ama Flash ile yolu gösterince "flash komut dosyası bulunamadı" diyor. Bir yerde hata yapıyorum. Son 1 saattir bu işleri öğrenmeye çalışıyorum ama sanırım telaş durumunda hata yapıyorum. Yol gösterir misiniz.
Mi Flash önerdiler imei gitmez dediler. 2017 ve 2018 yılına ait MiFlash'lar sorun çıkarınca 2015 olanı indirdim. Sağ olsunlar ilglimi Çince rom'u da bana gösteren oldu. Tertemiz yükleme yapıldı, telefon açıldı. imei yi kontrol ettim. sorun olmamış. imei sonradan yüklenenlerden pasaport kaydı değildi ama sorun yok. twrp denen olayı yükledim. (acemisiyim 8 saat oldu uğraşıyorum)
Stabil Türkçe dil desteği olan rom yüklemek istiyorum twrp aracılığıyla..
İlk mesajda "10.2.3.0 en güncel stabil sürüm Bluetooth ve şebeke sorunları var 10.2.2.0 da olanlar güncelleme yapmasınlar"
uyarısı var, bu uyarıdan önce 10.2.3.0 ı indirmeye başladım. Ben bunu yüklemeyeyim mi şimdi? Bir önceki 10.2.2.0 sürümünü nerede bulabilirim. Eski sürümleri göremedim şimdilik. Telefonla sıklıkla yazılım yükleme falan yapmak istemiyorum. Şu an inmekte olan 10.2.3.0 dan vazgeçiyim mi?
testleri ben stabil 10.2.1.0 da yapmıştım , and 8.1.0 yıl başında ama artık android 9 çıktı ve evet sarj olayı düştü , şu an max 6 saat anca ama günü rahat rahat çıkarıyor genede takılmıyorum o yüzden ,
ekran süresi oyun oynayan biri için gerçekden önemli değil bende oyun oynuyorum ekran süresi 2 saatte de bitiyor pil nedeni de pubg ;D
Bu sebeple ekran süresi önemli değil ben rom felan çok uğraşmayayım dersen stabil mi-globe indir ilk konuda var , yok ben heycan severim her hafta güncelleme olsun dersen de Rom - Mİ 8 Se Masik X Rom 4.0 (güncellenecektir) bu konuyu takip et buradan indir güncelle .3.8 olan senin işini görecektir ,
Abi ben ben masik rom 4 de gecelemek istiyorum diğer konudan videoya baktım adam bilgisayar kullanarak romu yüklüyor ben bilgisayar kullanmadan yükleyebilir miyim? Yüklenirken birde hangi adımları izlemeliyim