Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Benim tek sıkıntım bazen whatsapp mesajlarında led ışığı yanmaması ve ses gelmemesi. Sizde de oluyor mu? Ben de temiz kurulum yaptım

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dediğin sıkıntıyı daha yaşamadım arada ses gelmemesi romla alakası yok bundan önceki romdada oluyordu 11.0.3.0stabilden geçtim netle alakalı diye biliyorum

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
yani önce modem twrp den falsıyorum sonra romu flashlıyorum öyle mi ? peki modem dosyasını kurmasam bir soeun olur mu? kusura bakmayın ilk def yapıyorum o yüzden çok soruyorum cihaz şu an twrp de kaldı sabah yanlış romu yüklemişim daha doğrusu twrp ile uyumsuz romu yüklemişim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam kurdum ama fastboot da kaldı cihaz

fastboottan çıkma adımlarımı dikkatlice okuyarak yapınız , siz gördüğünüz fastboot sahte , ses kısma ile girerek pc den rom kura bilirsiniz ,

ekomatrix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan YILDIZ
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Merhaba
daha önce belirttiğim mi 8 SE rom kuramama sorununu en nihayetinde büyük bir sabır ve gayret ile kurdum

ancak şimdi de şebeke yok diyor
modem flashlama nasıl yapılıyor, tekrar rom atarsam yine çökecek diye korkuyorum

şu an üzerinde eu v11.0.1.0 (QEBCNXM) Android 10 var herşey çok güzel çalışıyor sadece şebeke yok nasıl çözebilirim Lütfen Yardımcı olur musunuz

bu rom a uygun modem dosyası farklı mıdır,
modem flashlamayı tam anlayamadım link varsa tekrar bakayım

bu rom kurulu iken halledebilir miyim bir sürü ayar yaptım en son sim i taktım şebeke yok dedi çok üzgünüm lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. selamlar

nevermore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç şendağ
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
0
tamı tamına aynı sorun bende de var şu an
Merhaba
daha önce belirttiğim mi 8 SE rom kuramama sorununu en nihayetinde büyük bir sabır ve gayret ile kurdum

modem flashlama nasıl yapılıyor, tekrar rom atarsam yine çökecek diye korkuyorum

şu an üzerinde eu v11.0.1.0 (QEBCNXM) Android 10 var herşey çok güzel çalışıyor sadece şebeke yok nasıl çözebilirim Lütfen Yardımcı olur musunuz

bu rom kurulu iken halledebilir miyim bir sürü ayar yaptım en son sim i taktım şebeke yok dedi çok üzgünüm lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. selamlar
hocam konunun başındaki modem dosyasını twrp den flashlayın aynısı bana da oldu öyle yaptım oldu

Hakandroid01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan Güner
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Merhaba arkadaslar. Mi room 11.0.3.1e geçtim de kilit ekranında şifre girdiğim ekranın bu şekilde olması çok can sıkıcı. Bunu önceki sürümdeki arama tuş takımı gibi yapmamızın bir yolu var mı acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

harzeban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan Yurtyapan
Konular
1
Miroom 10.3.2 stabildeyim 5-6 saat ekran süresi alıyorum, sizde durumlar nasıl

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba

tamı tamına aynı sorun bende de var şu an

hocam konunun başındaki modem dosyasını twrp den flashlayın aynısı bana da oldu öyle yaptım oldu

Kullandığınız rom ara sürüm test için çıkan bir sürümdür bu sebeple beta rom gibi bakmak daha doğru olur , tavsiyem 11.0.3.0 stabil romda kalmanızdır , onda hiç bir sorun bulunmuyor , ilk sayfada resmi çıkan güncel sürüme bakabileceğiniz resmi sayfa sitesi bulabilirsiniz oradan takipde ede bilirsiniz ,

Merhaba arkadaslar. Mi room 11.0.3.1e geçtim de kilit ekranında şifre girdiğim ekranın bu şekilde olması çok can sıkıcı. Bunu önceki sürümdeki arama tuş takımı gibi yapmamızın bir yolu var mı acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

şifre değil pin ile oluşturun o zaman istediğiniz ekran gelecektir ,

Miroom 10.3.2 stabildeyim 5-6 saat ekran süresi alıyorum, sizde durumlar nasıl

bence kalır orada miui 11 çokda efektif bir etkisi yok , halada o kadar stabil değil malesef ,

nevermore

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç şendağ
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
0
Kullandığınız rom ara sürüm test için çıkan bir sürümdür bu sebeple beta rom gibi bakmak daha doğru olur , tavsiyem 11.0.3.0 stabil romda kalmanızdır , onda hiç bir sorun bulunmuyor , ilk sayfada resmi çıkan güncel sürüme bakabileceğiniz resmi sayfa sitesi bulabilirsiniz oradan takipde ede bilirsiniz ,
Twrp 1227 ile uyumlu mu direk kursak sıkıntı olur mu

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
İyi günler herkese. Bende şuan eu stabil 10.2.3.0 var mi room 10.2.3.0a mevcut twrpyle gecsem sorun olur mu bide yüklendikten sonra bu tekrar twrp 1227 yükleme olayını da anlamadım ben. Mi 5ten geçiş yaptım onda direk romu kurunca twrpyi kurmak ister misiniz diye sorardı bunda öyle olmuyor anladığım kadarıyla. Twrp yükleyeceksek bile hangi sürümü yükleyeceğimi nerden bileceğim. Cevaplarsanız çok sevinirim

Üst Alt