- Adım
- Tolga
- Cihazım
- S7 Edge
- Konular
- 41
MiRoom stabil için eski cihazlara miu11 yayinlamis bizimki yakin mi acaba
MiRoom stabil için eski cihazlara miu11 yayinlamis bizimki yakin mi acaba
hocam mi 11 oyun oynuyorum en iyi hangisidir ve mi 11 de çalışmayan uygulamalar varmı
selamün aleyküm . ben xiaomi de yeniyim mi 8 se sahibi oldum android 10 ve miui 11 geldiğini fakat güncellemenin otomatik gelmediğini öğrendim nasıl yapılacağını bilmiyorum telefona sıkıntı çıkmasını da istemiyorum ne yapmam gerekir teşekkürler şimdiden.
Bunu bende bekliyorumReiwa Üstadım Merhabalar Stabil romda Android 10 miui 11 Bekleyebiliyormuyuz Çıkar mı ?
Reiwa Üstadım Merhabalar Stabil romda Android 10 miui 11 Bekleyebiliyormuyuz Çıkar mı ?
Bunu bende bekliyorum
Beta da portre modu yeşil arka kamera da ve resim çektikten sonra galeriye geçemiyorsun tekrar kameraya atıyor seni resime bakmak istersen. Birde şebeke modülünü yüklemen lazım zaten şebeke modülü herşeyi bozuyorpeki üstadım beta da android 10 miui 11 i denediniz mi stabil android 9 miui 11 ile aralarında farkedilir bir fark varmı ?
o zaman en temizi stabil eu 9-11 de beklemek teşekkürler değerli cevaplarınız için ve özellikle de Emekleri için Reiwa TeşekkürlerBeta da portre modu yeşil arka kamera da ve resim çektikten sonra galeriye geçemiyorsun tekrar kameraya atıyor seni resime bakmak istersen. Birde şebeke modülünü yüklemen lazım zaten şebeke modülü herşeyi bozuyor