- Konular
- 7
Hocam nasıl twrp kuruyoruz.Fastboota girip mi,biraz detay verebilir misiniz?.bat doyalarını denemelisiniz ,
Hocam nasıl twrp kuruyoruz.Fastboota girip mi,biraz detay verebilir misiniz?.bat doyalarını denemelisiniz ,
Hocam nasıl twrp kuruyoruz.Fastboota girip mi,biraz detay verebilir misiniz?
Hocam bu işlem için gerekli driver hangisidir? Sanırım PC ye driver yüklemeyi yapamadım. Fastbootta cihazımı tanımıyor.04. Fastboot Modunda telefonu yeniden başlatın . Telefonu tamamen kapatın ve Güç Tuşu + Sesi azaltma düğmesine aynı anda birkaç saniye boyunca basın, fastboot modunda olacaksınız. ,
Sonra .bat dosyasını çalıştırın uygun olanı sizin roma 1102 yada daha önceki versiyonu denemelisiniz ,
Hocam bu işlem için gerekli driver hangisidir? Sanırım PC ye driver yüklemeyi yapamadım. Fastbootta cihazımı tanımıyor.
Hocam qualcolm driverını yükledim birde adb driver mı var? Çok oldum kusura bakmayın,araçlar kısmından adb instaler i mı indireceğim?Yukarda araçlar kısmından adb driver kısmından indire bilirsiniz ,
Hocam qualcolm driverını yükledim birde adb driver mı var? Çok oldum kusura bakmayın,araçlar kısmından adb instaler i mı indireceğim?
Minimal adb,fastbootu indirip fastboot device komutunu verdiğimde unknown command diyor?Sürücü sorunu galiba?
Hocam kullandığım PC Windows 10 yüklü. Birazdan 7 yüklü başka bir PC de deneyeceğim.Aygıt yöneticisinde driver yüklü mü bir bakar mısınız ? ADB Installer – Xiaomi Tools buradan kura bilirsiniz