- Adım
- Güncelleme
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 1
Hangi rom var telefonda
Hangi rom var telefonda
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi rom var telefonda
Hangi rom var telefonda
Hocam twrp guncelleme olayini ROM yukledikten sonra twrp ekraninda bilgisayar araciligi ile mi yapacagim ve 1227 surumu olmasi sart mi?İçindeki rom önemli değil twrp den son 10.3.2.0 mi room indirip instal kısmından yükle melisiniz daha sonra çıkmadan twrp de 1227 guncellerseniz sorunsuz kullanırsınız. Şebeke için de rom guncelleyip. Tekrar bakın romdan da ola bilir.
Hocam twrp guncelleme olayini ROM yukledikten sonra twrp ekraninda bilgisayar araciligi ile mi yapacagim ve 1227 surumu olmasi sart mi?
Reiwa hocam, bende pitch black recovery var. Rica etsem ana konuna 1227 versiyonu twrpyi zip olarak ekler misin? Bilgisayar yok, twrp üzerinden güncelleme yapacağım dediğim sürüme. Senin arşivin içinden çıkan 1227.img twrp dosyasını flashliyorum ama hata veriyor flashlamiyor.
Evet hocam telefonu aldığım günden beri hiç güncelleme vs yapamadım. Gerek de görmedim sıkıntısız kullandım. Şimdi miui 11 kurayım diyorum. Sizin söylediğiniz sürümü kurunca miui 11 oluyor mu? Yoksa miui 10 un bir versiyonu mu?Miui 10 ilk çıkan sürümü ve Çok eski bir sürüm bu 10.3.2.0 guncceleyiniz
Evet hocam telefonu aldığım günden beri hiç güncelleme vs yapamadım. Gerek de görmedim sıkıntısız kullandım. Şimdi miui 11 kurayım diyorum. Sizin söylediğiniz sürümü kurunca miui 11 oluyor mu? Yoksa miui 10 un bir versiyonu mu?
Selamlar, merakımdan soruyourum. şimdi gömülü olan kamerayı cihazım rootlu diye kaldırım, gcam'i yüklediğimde. örneğin whatsapp'dan sağa kaydırdım kamera açılacak mı? yada hızlı bir şekilde kamera butonuna dokundum kamera açılacakmı? yada bende aşağıdan yukarı çektiğimde kamera açılıyor açılacakmı? yada kilit ekranında gcam olarak mı açılacak. varsayılan uygulamayı gcam yaptığımda her yerde gcam mi açılıyor?
ekleme olarak aynı şeyleri mi video ve mi galeri yerine başka uygulama kursam sorun olurmu? varsayılan bu uygulamaları yapsam ana uygulamaları görmediği için sorun yaratırmı?
şirkette olduğum için absürt yazmış olabilirim