- Adım
- Hüseyinerkam
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Se
- Konular
- 10
ReiwaÜstadlar bu rarın şifresi ney?
ReiwaÜstadlar bu rarın şifresi ney?
Mi 8 SE de global rom yok bir yanlışlık olmalıArkadaşlar kusıra bakmayın konuyu okudum ama nereden başlayacağımı bilemedim.
Cihazımdaki sürüm bu twrp yüklü değil bl açık.
Son stabil stock global roma güncellemek istiyorum telefonu.
Hangi twrp kurmalıyım hangi romu kurmalıyım?
Miui global kararlı yazıyor hocam telefon hakkında?Mi 8 SE de global rom yok bir yanlışlık olmalı
Global mi ? Bu hangi rom hocamArkadaşlar kusıra bakmayın konuyu okudum ama nereden başlayacağımı bilemedim.
Cihazımdaki sürüm bu twrp yüklü değil bl açık.
Son stabil stock global roma güncellemek istiyorum telefonu.
Hangi twrp kurmalıyım hangi romu kurmalıyım?
Telefonu aldığımda üzerinde bu rom vardı.Global mi ? Bu hangi rom hocam
Şimdi XDA de gördüm zamanında çıkarmışlar ve sayfaya giriş yok şu an 404 notfound diyor. Sonrası gelmemiş zaten android 8 olarak gözüküyorMiui global kararlı yazıyor hocam telefon hakkında?
Resimde var.
Hangi rom bu?
Siz e uzun zamandır güncelleme gelmemiş XDA de çıkan global rom yüklenmiş Android 8 de kalmış telefon. Şu anda android 10 var artık Mi 8 SE için.Telefonu aldığımda üzerinde bu rom vardı.
Hocam twrp yüklenmemiş cihaz hangi sürüm twrp ile ona uyumlu rom kurmalıyım.Şimdi XDA de gördüm zamanında çıkarmışlar ve sayfaya giriş yok şu an 404 notfound diyor. Sonrası gelmemiş zaten android 8 olarak gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz e uzun zamandır güncelleme gelmemiş XDA de çıkan global rom yüklenmiş Android 8 de kalmış telefon. Şu anda android 10 var artık Mi 8 SE için.