Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Yukledim miroom baskasina gecmem artik bu arada normal ekranda bildirimlerde sorun yok lakin kilit ekraninda hic bildirim goremiyorum eski surumde boyleydi bi yerden bi ayari acmak mi gerekiyor
Hangi uygulamadan bildirim almak istiyorsanız ayarlardan o uygulamanın ayarlarına gidip , Kilit ekranında göster seçeneğini aktif etmeniz gerekmekte

Kubilay06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
mi 8 se 6 / 64
Konular
0
teşekkür ederim üstadım emeğin büyük bende ankara piyasasından aldım mi 8 se yi android 8 .1 yüklü idi ve memnun kalmadığım birçok şey vardı android 9 miui 10 ile ahize sesi dahil çok şey verimli hale geldi birtek sensörler çalışmıyordu onuda persist flashlayarak çözdüm siz ve değerli forum üyeleri sayesinde aydınlanamadığım bir konu var Magisk nedir işe yarar yüklü olmazsa ne olur ben cihazımı ilk aldığımda ana ekranda magisk diye bir uygulama vardı romu yükledikten sonra ekrandaki uygulama gitti ve gördüğüm kadarı ile heryerde magisk konusuna değinilmiş aydınlatırsanız sevinirim

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
teşekkür ederim üstadım emeğin büyük bende ankara piyasasından aldım mi 8 se yi android 8 .1 yüklü idi ve memnun kalmadığım birçok şey vardı android 9 miui 10 ile ahize sesi dahil çok şey verimli hale geldi birtek sensörler çalışmıyordu onuda persist flashlayarak çözdüm siz ve değerli forum üyeleri sayesinde aydınlanamadığım bir konu var Magisk nedir işe yarar yüklü olmazsa ne olur ben cihazımı ilk aldığımda ana ekranda magisk diye bir uygulama vardı romu yükledikten sonra ekrandaki uygulama gitti ve gördüğüm kadarı ile heryerde magisk konusuna değinilmiş aydınlatırsanız sevinirim

Rehber - Magisk ile Root nasıl yapılır?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Açık ama malesef gozukmuyor

Format data yapa bilirsin ancak yedeklerinizi alın , birde çin romu yükleyip geri yükleye bilirsiniz , twrp ile mod yüklediniz muhtemelen bu sebpel ayarları duruyor , daha önce başka arkadaşlarda bahsetmişti aynı sorundan dolayı sıkıntısını

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
miroom 10.3.1den geçmeye değecek şeyler var mı?

gcam vs var uğraşmayaylım şimdi :D

değmezse miui 11e kadar aynen devam...

Düzeltme güncellemesi sadece bir değişiklik bulunmuyor ,

emrecan0505

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE CAN
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
hocam bende beta rom var stabile geçmek istiyorum. imei gidermi bide betada sarjım sanki daha hızlı gidiyor gibi geliyor.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
hocam bende beta rom var stabile geçmek istiyorum. imei gidermi bide betada sarjım sanki daha hızlı gidiyor gibi geliyor.

imei ile ilgili bir değişiklik olmaz , ama wipe yapmalısınız , yani telefondaki tüm bilgiler gidecektir , mi room 10.3.2.0 indireip en güncel halde kura bilirsiniz ,

beta romda normal bir durum pil hızlı bitmesi o sebeple geçerseniz iyileşme olacaktır.

Üst Alt