- Adım
- Hakan Güner
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu xda daki konuyu anlatabilecek bir babayiğit var mı acaba?
Teşekkürler hocam açıklayıcı oldu. Ben çok rom değiştiriyorum. Artık stabile geçme zamanı geldi. Güncelleme desteği bitmeyen ve bildirim sorunu olmayan rom kuracam. Sanırım eu rom stabil idealdirbildirimlerde animasyon yazar onu degistiriseniz değişecektir.
2 romda çin romundan geliştirme ve dil eklenerek yapılmış romlardir geliştiren takımlar farklıdır orjinale yakın olan eu romdur ve her xioami telefon için rom yapmaktalar geliştirici takımı İsraillidir.
mi room Rusya'da faliyet gösteren hatta magzalari olup satış yapan geliştirici grubudur. Ruslar tarafından yapılır sadece belirle telefonlara geliştirme yapıyorlar.
lütfen baştan diyeyim İsrail Rus diye guvenebilir MIUI diye sormayın android ABD nin marka da çin e ait yani zaten atı alan Üsküdari geçeli çok oldu
Teşekkürler hocam açıklayıcı oldu. Ben çok rom değiştiriyorum. Artık stabile geçme zamanı geldi. Güncelleme desteği bitmeyen ve bildirim sorunu olmayan rom kuracam. Sanırım eu rom stabil idealdir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu xda daki konuyu anlatabilecek bir babayiğit var mı acaba?
Anladım teşekkür ederim hocam. Ben zaten mi-room kullanıyorum da ara ara bildirim sıkıntısı oluyordu belki farklı birşeydir diye düşünmüştüm.abartılacak bir şey değil mi- Globe rom ve mi - room da hali hazırda bu mod var zaten o romlari kurarsaniz sorunsuz kullana bilirsiniz
ilk konu başında romlar kısmında açıklamalar mevcuttur.
Hocam bölge seçimi yapabileceğimiz rom var mı mi 8se içinbildirim sorunu eu da var malesef mi room tavsiye ederim
Görmez. Arada elbet biraz fark var. Özellikle reiwa hocamın önerdiği Mi-Room 10.3.1 ömürlük bir sürümMi 8 de aldım ve içinde 10.1.0 stabil ve android 8.1 yüklü IMEI atılmış cihaz yukseltmeme gerek varmı hiç anlamıyorum ve atılan IMEI Lee zarar görür mü
Arada cokmu fark var kullanıcı arkadaşlardan lütfen yardim
Mi 8 de aldım ve içinde 10.1.0 stabil ve android 8.1 yüklü IMEI atılmış cihaz yukseltmeme gerek varmı hiç anlamıyorum ve atılan IMEI Lee zarar görür mü
Arada cokmu fark var kullanıcı arkadaşlardan lütfen yardim