- Adım
- Fatih
- Cihazım
- RedmiNote13Pro
- Meslek
- Sağlıkçı
- Konular
- 78
tamamdır 0423 ile kuruyorum sonra 1227 kuruyorum 4 wipe yapacağım demi normal rom kurar gibi
Aynen
tamamdır 0423 ile kuruyorum sonra 1227 kuruyorum 4 wipe yapacağım demi normal rom kurar gibi
kurdum şimdi kullanıyorum tecrübelerimi yazacağım pil süresi önemli benim için
kurdum şimdi kullanıyorum tecrübelerimi yazacağım pil süresi önemli benim için
Ekran görüntüleri atmanız mümkün müdürHavoc romu kurdum ve bir süredir de kullanıyorum. Bazı arkadaşların aksine ben çok memnun kaldım. Telefon görüşmeleriyle ilgili sıkıntım yok, gayet akıcı ve aradığın ayarı aradığın yerde bulabiliyorsun. Çeşitli özelleştirmeler mevcut ve pil konusunda gayet tatminkâr olduğunu söylemeliyim. Durduğu yerde pilini neredeyse hiç harcamıyor, benim gibi oyun dışında kullanıyorsanız 11-12 saat civarında ekran süresini rahatlıkla veriyor. AOSP romları bilen biliyor zaten. Verimlilik ve akıcılık üzerine daha çok. Benim gibi Miui arayüzünden sıkılanlar için birebir. Miui gibi saçma sapan yerlerde bug olmuyor ve size çok fazla sürpriz yaşatmıyor. Bu romun daha yeni sürümü. İlerleyen zaman içerisinde daha da iyi hale gelecektir eminim. Miui haftalık beta güncellemesi yapmaktan ve her hafta farklı bir sürprizle karşılaşmaktan bıkmış biri olarak tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.
wipeleri yapıp romu flashla direk senlik birşey değilFirmware:
Firmware Güncelleme (Tüm Android 8 ROMlar ve Android 9 Orjinal ve Xiaomi.EU harici ROMlardan Geçişte Gereklidir)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu ne için acaba ? Ben suanda Miroom 9.5.9 dayım nasıl bir işlem yapmam gerekli ?