- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Neden yedek az kaldı geçecektim bir problem mi varIsınamadım pek nedense roma
Neden yedek az kaldı geçecektim bir problem mi varIsınamadım pek nedense roma
Rom öneriniz varsa onu yükleyim hocam kurmuyorum o zamanBu konuyu açmanız çok iyi olmuş. Bootleggers rom kullanıyorum oldukça stabil, dot-extended yükledim onda da sorun yok. Fakat havoc romda telefonun mikrofonu çalışmıyor, ses karşı tarafa gitmiyor. Volte açınca ses karşıya gidiyor ama ana mikrofon(alttaki) çalışmıyor video kaydında kullanılan (üstteki) mikrofondan gidiyor. Böyle olunca da sizin sesinizden çok dışarının sesi gidiyor, karşı taraf bir şey anlamıyor.
Bu soruna çözüm bulan varsa yazarsa sevinirim
Yüklemedim de adındanmıdır nedir ısınamadımNeden yedek az kaldı geçecektim bir problem mi var
Hocam eu 9.5.6 şebeke düzeltilmiş rom linki atabilir misin forumdaki linki indiremedimTemiz kurulum yaptım ama hiç beğenmedim karmakarışık bi rom yani bu telefona asla yakışmayacak bi rom benim şahsi düşüncem
Hocam eu 9.5.6 şebeke düzeltilmiş rom linki atabilir misin forumdaki linki indiremedim
VarBilgisayar varmı elinde?
Rom'ların isimlerine pek takmayın, bize de değişik geliyor, Hatta ben Havuç Rom diyorum Havoca, Geliştiriciler nerden buluyor bu isimleri .Yüklemedim de adındanmıdır nedir ısınamadım