- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 10
Bence fastbootta kalmak diye adlandırdığınız sorun uyumsuz recovery veya kernel yüklemeye bağlı bir sorun. Farkı recovery flashlayın.
Hocam illa bir çözümü vardır tabi, aklıma gelenleri ve dediğiniz şeyi bugün denemeye devam edeceğim. Umarım en kısa zamanda çözebilirim.Bence fastbootta kalmak diye adlandırdığınız sorun uyumsuz recovery veya kernel yüklemeye bağlı bir sorun. Farkı recovery flashlayın.
Bu konudaki anlatımları uygulayın Halledemezseniz Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..Hocam illa bir çözümü vardır tabi, aklıma gelenleri ve dediğiniz şeyi bugün denemeye devam edeceğim. Umarım en kısa zamanda çözebilirim.
Cihazınız için uyumlu olan recoveryleri flashlayıp tekrar recovery moda girmeye çalışın fastboota giriyorsa farklı bir recovery deneyin.Hocam illa bir çözümü vardır tabi, aklıma gelenleri ve dediğiniz şeyi bugün denemeye devam edeceğim. Umarım en kısa zamanda çözebilirim.
Çin rom kurmana gerek yoki..beyler cihaz fastbota düştü çin rom kurdum ama bir türlü eu romu kuramıyorum habire fastbotaa atıyor başa dönüyorum ama yine aynı yardımcı olabilecek varmı
crdroid kuruluydu pitcblackrecovery kurunca tamamen gitti ne roma girdi ne recoverye twrpde kuramayınca çin romunu flaşladım fakat bu sefer bundan çıkamıyorum bütün twrpleri denedim durmadan fastbota atıyorÇin rom kurmana gerek yoki..
Farklı recoveryleri dene..
Hangi rom kuruluydu öncesinde ?
Şansını ilk olarak Twrp 1227 ile dene..
Komutları biliyorsundur.
Olmazsa diğer versiyonları dene mutlaka olacaktır.
Konudaki anlatımları uygulayın sonuç alamazsanız Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..crdroid kuruluydu pitcblackrecovery kurunca tamamen gitti ne roma girdi ne recoverye twrpde kuramayınca çin romunu flaşladım fakat bu sefer bundan çıkamıyorum bütün twrpleri denedim durmadan fastbota atıyor