Masik X Romu bulamıyorum arkadaşlar Mi8 Se için. Bütün bağlantılara ulaşılamıyor. İçerisindeki dosyalara bakmam gerekiyor nereden bulabilirim güncel sürümünü?
Masik X Romu bulamıyorum arkadaşlar Mi8 Se için. Bütün bağlantılara ulaşılamıyor. İçerisindeki dosyalara bakmam gerekiyor nereden bulabilirim güncel sürümünü?
Tuhaf ya hiçbir stabil sürümde sorun yok ilk kez bunda olduHocam galiba eu romda Çin'in romu. Çünkü Xiaomi'nin serverlarında vardı bu rom.(11.0.1) Güncellemeyi de planlamıyorum.
Herşeyin bir ilki var hocam oda bu olduTuhaf ya hiçbir stabil sürümde sorun yok ilk kez bunda oldu
Cihazı fastboot moda alıp bu twrp yi kurmayı deneyinBende çin sürümü kullanıyorum ama şebeke gitti, ve işin garip tarafı cihaza TWRP yükleyemiyorum. Android 10 icin olan TWRP siyah ekranda bırakıyor cihazı, pitchblack ise pitchblack yazısında kalıyor. Ne yapmam lazım sizce ?
Kardeşim mobil ağ seçimlerinde siz hangilerini isaretliyorsunCihazı fastboot moda alıp bu twrp yi kurmayı deneyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim isaretledigim doğrumu mi8se cihazımKardeşim mobil ağ seçimlerinde siz hangilerini isaretliyorsun
Şimdiye kadar gelmediğine göre bence bize özelBu sorunlar tüm dünyadaki Mi8 se cihazlar için mevcut değil mi? Ülkemize has bir durum değil galiba o zaman update gelir