Deneyip açıklamalı bir rehber hazırlamaya çalışacağım hocamHocam can1gulle gitti gelmedi hallettim dedi ses seda yok omrfrk hoca yakınlık sensörü olmadı diyor kidemli bir görevli arkadaş sensör yazılımından bahsediyor inanın emeğinize yüreğinize sağlık ama bizim gibi Yeni üyeler neyi kuracaz nereden kuracaz tek bir hangi rom hangi sürüm detaylı bir açıklama yaparak bilgilendirirseniz benim gibi acemiler anlasınlar madem çözüm bulundu tek bir link altında birleştirip bizleri yonlerdirirseniz çok güzel olacak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bekliyoruz inşallah ama gelemedin
Allah razı olsun kardeşim inanın herkesin çok ihtiyacı var şimdiden emeğine sağlıkDeneyip açıklamalı bir rehber hazırlamaya çalışacağım hocam![]()
Sorunu nasıl çözdün kardeşim yakınlık sensörü wi-fi erişimi Mobil ağlar aktif mi yaniStabil surumlerde hic modem sorunu yasamadim. Ancak bugun Android 10 guncellemesi gelmisti. Kurulumdan sonra bende şebeke sorunu yasadim. Merak ettigim konu beta romlarda bunlar test edilip en son stabil surumler yayinlaniyor diye dusunuyorum.. Miui yazilimcilari su an bu sorunun oldugunu biliyorlarmi acaba. Net cozum icin onlara iletmek lazim . Ancak su an sorunumuzu cozen arkadasimizinda ellerine saglik. Soruna cozum bulamasaydim. Bir eski surume gececektim. Tesekkurler..
Şebeke sorununu çözmüştür. Bu dosya sensör sorununu düzeltmiyor.Sorunu nasıl çözdün kardeşim yakınlık sensörü wi-fi erişimi Mobil ağlar aktif mi yani
Bu sürüm stabil adı altında Xiaomi eu sitesinin yayınladığı bir sürüm bana öyle geliyor. Ben Çin Romu veren sitelerde böyle bir stabil güncelleme görmedim. Haliyle stabil diye bize beta veren Xiaomi eu ya teşekkürlerStabil surumlerde hic modem sorunu yasamadim. Ancak bugun Android 10 guncellemesi gelmisti. Kurulumdan sonra bende şebeke sorunu yasadim. Merak ettigim konu beta romlarda bunlar test edilip en son stabil surumler yayinlaniyor diye dusunuyorum.. Miui yazilimcilari su an bu sorunun oldugunu biliyorlarmi acaba. Net cozum icin onlara iletmek lazim . Ancak su an sorunumuzu cozen arkadasimizinda ellerine saglik. Soruna cozum bulamasaydim. Bir eski surume gececektim. Tesekkurler..
Omrfrk hoca onu çözdü yakınlık sensörü de çözülmüş ama farklı rom dan bahsediliyor tam açıklama bekliyoruz inşallahŞebeke sorununu çözmüştür. Bu dosya sensör sorununu düzeltmiyor.
Masik X 8.3 evet kullandım fakat bize Eu Stabil lazımOmrfrk hoca onu çözdü yakınlık sensörü de çözülmüş ama farklı rom dan bahsediliyor tam açıklama bekliyoruz
Masik X 8.3 evet kullandım fakat bize Eu Stabil lazımben Eu cuyum
![]()
![]()
Twrp ile modem dosyasini yukledim. Bende mobil ag ve wifi calisiyor. Ancak yskinlik sensorunu bilmiyorum. Ona bakmadim. Nedenide yakinlik sensoru nerede ve nereden bakiliyor bilgim yok. Bilgilendirirseniz onada bakip bilgi vereyim...Sorunu nasıl çözdün kardeşim yakınlık sensörü wi-fi erişimi Mobil ağlar aktif mi yani