Rehber MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok)

sgulen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selahattin
Cihazım
mi 8se
Konular
0
çok teşekkürler elinize sağlık

loradona

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yama
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Hocam can1gulle gitti gelmedi hallettim dedi ses seda yok omrfrk hoca yakınlık sensörü olmadı diyor kidemli bir görevli arkadaş sensör yazılımından bahsediyor inanın emeğinize yüreğinize sağlık ama bizim gibi Yeni üyeler neyi kuracaz nereden kuracaz tek bir hangi rom hangi sürüm detaylı bir açıklama yaparak bilgilendirirseniz benim gibi acemiler anlasınlar madem çözüm bulundu tek bir link altında birleştirip bizleri yonlerdirirseniz çok güzel olacak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bekliyoruz inşallah ama gelemedin
Deneyip açıklamalı bir rehber hazırlamaya çalışacağım hocam :)

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2

cifito_lazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
4
Stabil surumlerde hic modem sorunu yasamadim. Ancak bugun Android 10 guncellemesi gelmisti. Kurulumdan sonra bende şebeke sorunu yasadim. Merak ettigim konu beta romlarda bunlar test edilip en son stabil surumler yayinlaniyor diye dusunuyorum.. Miui yazilimcilari su an bu sorunun oldugunu biliyorlarmi acaba. Net cozum icin onlara iletmek lazim . Ancak su an sorunumuzu cozen arkadasimizinda ellerine saglik. Soruna cozum bulamasaydim. Bir eski surume gececektim. Tesekkurler..

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2
Stabil surumlerde hic modem sorunu yasamadim. Ancak bugun Android 10 guncellemesi gelmisti. Kurulumdan sonra bende şebeke sorunu yasadim. Merak ettigim konu beta romlarda bunlar test edilip en son stabil surumler yayinlaniyor diye dusunuyorum.. Miui yazilimcilari su an bu sorunun oldugunu biliyorlarmi acaba. Net cozum icin onlara iletmek lazim . Ancak su an sorunumuzu cozen arkadasimizinda ellerine saglik. Soruna cozum bulamasaydim. Bir eski surume gececektim. Tesekkurler..
Sorunu nasıl çözdün kardeşim yakınlık sensörü wi-fi erişimi Mobil ağlar aktif mi yani

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Sorunu nasıl çözdün kardeşim yakınlık sensörü wi-fi erişimi Mobil ağlar aktif mi yani
Şebeke sorununu çözmüştür. Bu dosya sensör sorununu düzeltmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sürüm stabil adı altında Xiaomi eu sitesinin yayınladığı bir sürüm bana öyle geliyor. Ben Çin Romu veren sitelerde böyle bir stabil güncelleme görmedim. Haliyle stabil diye bize beta veren Xiaomi eu ya teşekkürler :D :D

Hasan_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi13tpro
Meslek
Özel sektör
Konular
2

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Omrfrk hoca onu çözdü yakınlık sensörü de çözülmüş ama farklı rom dan bahsediliyor tam açıklama bekliyoruz
Masik X 8.3 evet kullandım fakat bize Eu Stabil lazım :) ben Eu cuyum haha-- haha--

cifito_lazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
4
Twrp ile modem dosyasini yukledim. Bende mobil ag ve wifi calisiyor. Ancak yskinlik sensorunu bilmiyorum. Ona bakmadim. Nedenide yakinlik sensoru nerede ve nereden bakiliyor bilgim yok. Bilgilendirirseniz onada bakip bilgi vereyim...

Üst Alt