- Adım
- kıtkat
- Cihazım
- Mi8Se
- Meslek
- çaycı
- Konular
- 1
Beklemedeyim ben.
Ustalarımız çözecektir bu işi.
Ustalarımız çözecektir bu işi.
Masik 8.3 e geçip bu modem dosyasını kurarsanız sensör veya porte sorunu olmuyor ve masik şuan mi8 se için android 10 miui 11 olarak en iyi rom diyebilirim
Elinize sağlık kardeşim güzel olmuş inşallah bunu sonraki sürümde düzeltirler beteda uzun zamandır böyle stabilede bulaştı inşallah kesin çözüm bulunurMerhabalar dostlar,
NON.HLOS.bin dosyasında bir kaç değişiklik ile Android Q için portre modunu ve sensörleri bozmayan modem dosyasını oluşturabildim. TWRP ile flashlanabilir hale de getirdim. Sizlerle de paylaşıyorum.
Android Q stabil ve beta sürümlerinde çalışmaktadır.
Düzenleme:
Dosyadaki değişiklikler sonucu geldiğim son nokta aşağıdaki gibidir. Link yenilendi.
1) Şebeke aktif
2) Wi-Fi aktif
3) Bluetooh aktif
4) Portre modunda yeşil ekran sorunu yok.
5) Yakınlık sensörü çalışmıyor. Görüşme esnasında ekran kilidi butonuyla ekranı kilitleyerek görüşmenizi sağlıklı yapabilirsiniz.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Masik 8.3 e geçip bu modem dosyasını kurarsanız sensör veya porte sorunu olmuyor ve masik şuan mi8 se için android 10 miui 11 olarak en iyi rom diyebilirim
Masik 8.3 kurulum konusu nerede hocam göremedim ama?masik 8.3 e hangi modem dosyasını kurunca hocam?
ilk başta verilen mi yoksa sonradan düzenlenen mi?
Hocam bu linkten girebilirsiniz
Hocam masikde miui romu onun için 4wipe yapıp romu kurun ardından hocamın düzenlediği modemi kurum andorid 10 a uygun twrpyide flaşlayın tamamdır telefon açıldığında kurulum yaparken ingilizce şeklinde kurarsanız daha iyi olur ama masik 8.3 ü kurun miui11 android 10 zaten 9.1 i kurmayın ondada sensör sıkıntısı varRom - Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius
Merhaba , Yeni rom çıktığında eskileri kaldırılıyor , Masik rom miui 11 olarak güncellenmiştir. Modem dosyası ve portre sorunu hala devam etmektedir. XIAOMI MI 8 SE GOOGLE YANDEX MEGA MAIL Not:Masik rom beta romdur normal beta romlarda olan sorunlar bu romdada...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.3.te ne sensör nede porte hiçbir sıkıntı yok tüm donanımlar aktif