Yardım Mi 8 SE Android 10 Kasma Yapıyor

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Merhaba
Cihazım Mi 8 SE Telefonu en son android 10 yaptım fakat şebeke falan gitti modem dosyasıyla düzeldi fakat şimdi de cihaz kasma yapıyor eski sürümdeyken böyle kasma yapıyordu sonra güncelledim kasma tamamen gitti şu an elimde 2 tane Mi 8 SE var ikisi de aynı sürüm de fakat ikisinde de kasma eski performansını vermiyor tavsiyesi olan lütfen söyleyip anlatabilir mi ? şimdiden TEŞEKKÜRLER
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
en

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Kusura bakmayın hocam yormak derken lafı bile olmaz. Pc ye girin source.netten şu an kullandığınız romu indirin. Telefonu twrp modda açın wipe>format data >yes yazın okeyleyin o bi formatlasın. Sonra kapat abi telefonu. Bu sefer de ses kısma güç tuşundan boot moda gir ordan pc ye bağla içine at abi indirdiğin romu istersen stabilden betaya veya betadan stabile filan da geçebilirsin atınca kapat boot modu güç tuşundan. Aç yine twrp yi instal dan bul abi attığın romu flashla kursun bitince reboot>system de kursun biraz sürer. Bu kadar tertemiz olur telefon. Belki hat gelmez modem dosyası lazım olursa yazarsın abi.
Hocam teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam dediğin gibi şebeke giderse elimde modem dosyası var bi arkadaş paylaşmış fakat sadece sensör çalışmıyo sende iyi olan bi modem dosyası varsa rice edebilirmiyim ve önerdiğin sürüm var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın hocam yormak derken lafı bile olmaz. Pc ye girin source.netten şu an kullandığınız romu indirin. Telefonu twrp modda açın wipe>format data >yes yazın okeyleyin o bi formatlasın. Sonra kapat abi telefonu. Bu sefer de ses kısma güç tuşundan boot moda gir ordan pc ye bağla içine at abi indirdiğin romu istersen stabilden betaya veya betadan stabile filan da geçebilirsin atınca kapat boot modu güç tuşundan. Aç yine twrp yi instal dan bul abi attığın romu flashla kursun bitince reboot>system de kursun biraz sürer. Bu kadar tertemiz olur telefon. Belki hat gelmez modem dosyası lazım olursa yazarsın abi.
hocam bide dediğin siteye giremiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Bu romun sitesi hocam ordan stable veya betadan indirin sin sürümü telefon modeline uygun
Bu da sensörlü portre modu çalışan modem dosyası.

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Bu romun sitesi hocam ordan stable veya betadan indirin sin sürümü telefon modeline uygun
Bu da sensörlü portre modu çalışan modem dosyası.
Hocam çok sağol bu romlarda türkçe dil desteği var mı ve attığın link mi 8 se romları deme

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
hocam birde sen kendi deneyimine göre hangi sürümde daha az kasma yaşadın söylermisin

Oyla:

omrfrkbyrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
3
MIUI11.0.1.0 Android Q benim cihazımda da arayüzde kasmalar yapıyordu. Herkeste var. Yazılımsal stabilizasyon sıkıntıları.

Oyla:

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
MIUI11.0.1.0 Android Q benim cihazımda da arayüzde kasmalar yapıyordu. Herkeste var. Yazılımsal stabilizasyon sıkıntıları.
android 10 da sadece bizdeki sürüm mü var yoksa başka kasma yapmayan sürüm var mı ? ve attığn site deki romlarda türkçe dil desteği var mı

Oyla:
Üst Alt