- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Bir yerde yanlış yapmadıysanız açılacaktırTelefon açılış ekranında kaldı 10 dk oldu nerdeyse
Bir yerde yanlış yapmadıysanız açılacaktırTelefon açılış ekranında kaldı 10 dk oldu nerdeyse
Açıldı şöyle ki, ilk açılış ekranında 10 dk dan fazla bekleyince Power dümesine basılı tuttum kapatttım ve açılış ekranına geldi ve hemen açılı verdi. Anlamadım neden ilk etapta açılmadı..Bir yerde yanlış yapmadıysanız açılacaktır
Normal günlük kullanım hocam, çok denedim pili şuana kadar 9saatten düşük ekran süresi almadım, en son dün gece 9saat 8dk ekran süresi aldım ve pil %18di şarja taktığımdaHocam merhabalar bu süreyi nasıl aldınız ekstra yaptığınız ayar varmı? Konum ve Eşitlemeyi kapatmak dısında saygılar.
10.3.1 yüklü bende 24 saat 3,5 saat ekran süresi alıyorum sizde hangi sürüm yüklü.Normal günlük kullanım hocam, çok denedim pili şuana kadar 9saatten düşük ekran süresi almadım, en son dün gece 9saat 8dk ekran süresi aldım ve pil %18di şarja taktığımda
Al benden de o kadar , ben de 4- 4,5 saat en fazla. Mi room kurdum o da aynı ekran süresi fark etmedi.. ben anlamdım bu işi10.3.1 yüklü bende 24 saat 3,5 saat ekran süresi alıyorum sizde hangi sürüm yüklü.
Al benden de o kadar , ben de 4- 4,5 saat en fazla. Mi room kurdum o da aynı ekran süresi fark etmedi.. ben anlamdım bu işi
Arkadaşlar size yalan söyleyecek halim yok xiaomi den parada almıyorum, kullanımlarımı ekran süremi herşeyi görselleriyle açıklamasıyla koydum başlığa ordan bakabilirsiniz, tlfonu sıfır aldım bende, bu arada oyun oynamıyorum hiç oyun yok tlfonda en büyük aktivitem Netflix ve youtu.Al benden de o kadar , ben de 4- 4,5 saat en fazla. Mi room kurdum o da aynı ekran süresi fark etmedi.. ben anlamdım bu işi
Al benden de o kadar , ben de 4- 4,5 saat en fazla. Mi room kurdum o da aynı ekran süresi fark etmedi.. ben anlamdım bu işi