- Adım
- Özcan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 31
Nerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?
Xiaomi Türkiye garantili diye geçen cihazların servisini genpa sağlıyor hocam. Bizzat xiaomi Türkiye'nin kendisinden aldım bu bilgiyi. Zaten lansmanda kendileri de söylemişti genpa ile anlaştıklarını.Hocam cihazin genpa garantili oldugunu nereden ogrendiniz? Xiaomi turkiye diye satilanlarin hepsini ben evofone tarafindan bakiliyor diye biliyorum. Kvk neden evofone gonderiyor da genpaya gondermiyor? Bu iste bir is var gibime geliyorBen evofone garantili cihaz almak yerine yurtdisindan global alma arastirmasi icerisindeyim halen.
Delta Garanti hangisi hocam bi de onun linkini atarmısınXiaomi Türkiye garantili diye geçen cihazların servisini genpa sağlıyor hocam. Bizzat xiaomi Türkiye'nin kendisinden aldım bu bilgiyi. Zaten lansmanda kendileri de söylemişti genpa ile anlaştıklarını.
KVK isim hakkı satmış gibi görünüyor. Argo bi tabirle milleti tuzağa düşürme bu bence. KVK'ya yolladığın cihaz bi bakıyorsun evo vb başka bi yere gönderilmiş.
KVK niye genpaya yollamiyor demişsin bi de. O iş imkansız hocam. Ikiside köklü firma ve rakip firmalar. Bunun olması imkansız.
Net olmuştur umarım
Edit: Bende mi8 alma arefesindeyim. Düne kadar cepporttan kvk garantili alim diye bekliyordum ancak patlak veren olay sonrası vazgectim. 200 tl eksik verip delta alırım ya da aynı paraya genpa alırım. Saygılar
Şu an için amazon da satılan piyasanın en ucuzu hocam. Başka arayışlara girmeDelta Garanti hangisi hocam bi de onun linkini atarmısın
eyvallah hocamŞu an için amazon da satılan piyasanın en ucuzu hocam. Başka arayışlara girme
evet cihaz normal olarak açılmasa da %90 fastboot modunda açılır. Ordan yükleme yapılırken de bootloader kilidini tekrar kapatma seçeneğini işaretlemek sureti ile kapatabilirsiniz.Garantiye gitmeden eski haline getirilemiyor mu ?
Orijinal global roma dönme ve BL kilit kapatılamıyor mu ?
Xiaomi Türkiye garantili diye geçen cihazların servisini genpa sağlıyor hocam. Bizzat xiaomi Türkiye'nin kendisinden aldım bu bilgiyi. Zaten lansmanda kendileri de söylemişti genpa ile anlaştıklarını.
KVK isim hakkı satmış gibi görünüyor. Argo bi tabirle milleti tuzağa düşürme bu bence. KVK'ya yolladığın cihaz bi bakıyorsun evo vb başka bi yere gönderilmiş.
KVK niye genpaya yollamiyor demişsin bi de. O iş imkansız hocam. Ikiside köklü firma ve rakip firmalar. Bunun olması imkansız.
Net olmuştur umarım
Edit: Bende mi8 alma arefesindeyim. Düne kadar cepporttan kvk garantili alim diye bekliyordum ancak patlak veren olay sonrası vazgectim. 200 tl eksik verip delta alırım ya da aynı paraya genpa alırım. Saygılar
sıfır ayarında kendim HongKong dan getirttiğim 128 gb lik siyah versiyon mi8 i satıyorum almak isteyen olur ise 3500 liraNerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?
Satış - --SEFA-- Uygun Fiyatlı Cihaz Satışları Devam EdiyorNerden Alacağım Hakkında Bir Fikrim Yok Yardımcı Olurmusunuz Acaba?