Yardım Mi 8 pil sorunu 5 saatte yüzde 30% aynısını yaşayan varmı?

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı global 10.1
Telefon Modeli
Xiaomi mı 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Ekran süreniz ne kadar ve bu ekran süresince ne yaptınız?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazınız bu sürede sürekli uyanık ve ekran açık durmuş. Eğer kullanmadıysız cihazı bir uygulama derin uykuya geçmesine iin vermiyor olabilir. O uygulamayı bulup silmeniz gerekli.

Oyla:

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız bu sürede sürekli uyanık ve ekran açık durmuş. Eğer kullanmadıysız cihazı bir uygulama derin uykuya geçmesine iin vermiyor olabilir. O uygulamayı bulup silmeniz gerekli.
Ben pili az gidiyor diye yazdım mobil legends bang bang oyunu kapatmadan oynasam 4 saatte yüzde 10 na düşer normal mi bu şimdi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarda öyle bir şey görmedim hocam.
Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15 dklik maçta Mobil veri de yüzde 10 şarj gidiyor yani 1 saatte yüzde 40 gidiyor o şekilde oynarsam bu mu normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15 dklik maçta Mobil veri de yüzde 10 şarj gidiyor yani 1 saatte yüzde 40 gidiyor o şekilde oynarsam bu mu normal ?

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15 dklik maçta Mobil veri de yüzde 10 şarj gidiyor yani 1 saatte yüzde 40 gidiyor o şekilde oynarsam bu mu normal

Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15 dklik maçta Mobil veri de yüzde 10 şarj gidiyor yani 1 saatte yüzde 40 gidiyor o şekilde oynarsam bu mu normal ?
O oyunu oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim. Mesela ben clash royale de bir maç girince yüzde 1 şarj gidiyor

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50

arkadaşım önemli olan o an işlemci ve gpu hızlarıdır. eğer tam kapasitesede çalırsa geçmiş olsun pili su gibi içer.youtubeden full ekran bir video aç bak işlemci 1ghz bile geçmiyor ve 10 saatlerce izleyebilirsin.ne kadar zorlarsan aynı oranda sarjın gider.zorladığınıda ısınmasıyla anlarsın.1 saatte %40 demişsin ancak pil üretim tarihi nedir?bence bu kadar yemesi normal sınırında ekranı full parlak yaptıysan zaten hiç bişe demiyorum :)

Oyla:
Üst Alt