Yardım Mi 8 pil sorunu 5 saatte yüzde 30% aynısını yaşayan varmı?

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı global 10.1
Telefon Modeli
Xiaomi mı 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
arkadaşım önemli olan o an işlemci ve gpu hızlarıdır. eğer tam kapasitesede çalırsa geçmiş olsun pili su gibi içer.youtubeden full ekran bir video aç bak işlemci 1ghz bile geçmiyor ve 10 saatlerce izleyebilirsin.ne kadar zorlarsan aynı oranda sarjın gider.zorladığınıda ısınmasıyla anlarsın.1 saatte %40 demişsin ancak pil üretim tarihi nedir?bence bu kadar yemesi normal sınırında ekranı full parlak yaptıysan zaten hiç bişe demiyorum :)
Hocam ben cihazı alalı
arkadaşım önemli olan o an işlemci ve gpu hızlarıdır. eğer tam kapasitesede çalırsa geçmiş olsun pili su gibi içer.youtubeden full ekran bir video aç bak işlemci 1ghz bile geçmiyor ve 10 saatlerce izleyebilirsin.ne kadar zorlarsan aynı oranda sarjın gider.zorladığınıda ısınmasıyla anlarsın.1 saatte %40 demişsin ancak pil üretim tarihi nedir?bence bu kadar yemesi normal sınırında ekranı full parlak yaptıysan zaten hiç bişe demiyorum :)
Hocam cihaz 1 aylık cihaz herkesin ki mı böyle diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ay
Hocam ben cihazı alalı

Hocam cihaz 1 aylık cihaz herkesin ki mı böyle diye sordum sıkıntı benim cihazda mı yoksa genel mı yani ayrıca miuı 9 daha mı iyi pil konusunda

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
eğer parlaklığın fulle yakınsa normal , düşükte cihazını yoran başka bişeler var

Oyla:

hknbey51

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mı 8
Konular
6
Parlaklığı hiç ful yapmadım açıkçası ama Instagram'da bile gezinme de fazla şarj gidiyor 6 saati zor görür yani normal parlaklıkta

Oyla:
Üst Alt