E erengscan Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım 8 Cihazım xiaomi Yaş 32 Konum şanlıurfa Katılım 3 Haziran 2018 Konular 26 Mesajlar 106 Tepkime puanı 8 Puanları 18 2 Aralık 2018 #1 Cihazim Mi 8 ama Netflix ile uyumlu değildir diyor ? Neden Ekli dosyalar Resim.jpeg 66,8 KB · Görüntüleme: 52
Frohell Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Nijat Hamid Cihazım Xiaomi Mi 10 Yaş 30 Konum Azerbaycan Katılım 22 Temmuz 2018 Konular 45 Mesajlar 901 Tepkime puanı 502 Puanları 78 3 Aralık 2018 #21 By.TRabZonLu™' Alıntı: Herkes faydalansın Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Fakat kullanılması icin bölge Hindistan olması gerekiyor , hindistan seçince de otomatik olarak bu apk yükleniyor Genişletmek için tıkla ... Honk Kongda kullanilmiyormu ? Ben yukledim amma program hic bir yerde gozukmuyor Oyla: Oyla 0 Downvote
By.TRabZonLu™' Alıntı: Herkes faydalansın Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Fakat kullanılması icin bölge Hindistan olması gerekiyor , hindistan seçince de otomatik olarak bu apk yükleniyor Genişletmek için tıkla ... Honk Kongda kullanilmiyormu ? Ben yukledim amma program hic bir yerde gozukmuyor
E erengscan Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım 8 Cihazım xiaomi Yaş 32 Konum şanlıurfa Katılım 3 Haziran 2018 Konular 26 Mesajlar 106 Tepkime puanı 8 Puanları 18 3 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 sterman' Alıntı: Bende global ron kullanıyorum ve netflixi mi app store'dan indirdim. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürüm globalde ve sertifikasi var mı ? Oyla: Oyla 0 Downvote
sterman' Alıntı: Bende global ron kullanıyorum ve netflixi mi app store'dan indirdim. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürüm globalde ve sertifikasi var mı ?
sterman Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Erman Cihazım Xiaomi Mi 8 Yaş 38 Konum Türkiye Katılım 14 Kasım 2018 Konular 4 Mesajlar 124 Tepkime puanı 88 Puanları 28 3 Aralık 2018 #23 Global 10.0.3.0 dil Türkçe, bölge Hindistan. Oyla: Oyla 0 Downvote
M Mob1le_Gamer Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Erkan Cihazım Redmi Note 9s Yaş 33 Konum İstanbul Katılım 1 Temmuz 2020 Konular 3 Mesajlar 52 Tepkime puanı 13 Puanları 8 6 Temmuz 2020 #24 selam bolgeyi hindistan sectim mi picks uygulamasi geldi ama ne indirmek istersem plsy store yonlendiriyor Oyla: Oyla 0 Downvote
selam bolgeyi hindistan sectim mi picks uygulamasi geldi ama ne indirmek istersem plsy store yonlendiriyor