"Güncelleme Paketi Seçin" seçeneği yok. Global rom yüklü. Sebebi ne olabilir ?
mtatech Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım M.t.a. Cihazım Mi8 Konum tr Katılım 13 Eylül 2018 Konular 5 Mesajlar 17 Tepkime puanı 5 Puanları 3 30 Eylül 2019 #31 "Güncelleme Paketi Seçin" seçeneği yok. Global rom yüklü. Sebebi ne olabilir ?
nacagu Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım murat Cihazım mi 8 Yaş 35 Konum istanbul Katılım 15 Nisan 2019 Konular 4 Mesajlar 255 Tepkime puanı 194 Puanları 58 30 Eylül 2019 #32 mtatech' Alıntı: "Güncelleme Paketi Seçin" seçeneği yok. Global rom yüklü. Sebebi ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... güncelleyicideki 10 yazan yere 5-6 defa arka arkaya tıklayınca açılacak o yazı sonra
mtatech' Alıntı: "Güncelleme Paketi Seçin" seçeneği yok. Global rom yüklü. Sebebi ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... güncelleyicideki 10 yazan yere 5-6 defa arka arkaya tıklayınca açılacak o yazı sonra
Bugraozkan Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Buğra Cihazım Xiaomi Mi 8 Yaş 26 Konum Balıkesir Katılım 10 Ocak 2019 Konular 13 Mesajlar 126 Tepkime puanı 36 Puanları 28 2 Ekim 2019 #33 JustGuilty' Alıntı: Yeni always on display temaları gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Ss atabilirmisin
JustGuilty' Alıntı: Yeni always on display temaları gelmiş. Genişletmek için tıkla ... Ss atabilirmisin