- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
Global beta için güncelleme bitti mi? Henüz güncelleme gelmedi
Kararlı ya ait son sürümün dosyasını seçerek direk yükleyebilirsiniz, bl kilidiyle işiniz yok. Bence global beta için artık güncelleme gelmez.Ya bu sürümden kararlı sürüme geçmek için illaki bootloader kilidini açmamız mı gerekiyor? Bu versiyonun batarya performansından hiç memnun değilim ve uzun bir süre de yeni beta güncellemesi gelmeyecek![]()
10.3.3 dosyasını indirip güncelleme kısmından yükleyebilirsiniz.Bu güncelleme geldi fakat Wifi bulana kadar geri gitti. Şuan MIUI global 10.3 | Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM) sürümü mevcut.
10.3.3 sürümüne geçmek için ne yapmalıyım saygılarımla...
Malesef bu hataları aldımKararlı ya ait son sürümün dosyasını seçerek direk yükleyebilirsiniz, bl kilidiyle işiniz yok. Bence global beta için artık güncelleme gelmez.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba yanlış dosya, kapalı sürüme ait olanı yüklemeye çalışıyorsun. Sanırım telefonunuz Mİ6 eğer öyle ise aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Malesef bu hataları aldım![]()
Bende yüklemeye çalıştım ve aynı hatayı aldım sayfadaki arkadaşlar bootloader kilidini acmami önerdi herkes bişey diyor anlamadimGaliba yanlış dosya, kapalı sürüme ait olanı yüklemeye çalışıyorsun. Sanırım telefonunuz Mİ6 eğer öyle ise aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi