Bununla ilgili genelde herkes volte açıksa kapatın düzelir diyor, siz de bir kontrol edin isterseniz.Mesajların geç gitme sorunu ile karşılaşan var mı?
Bununla ilgili genelde herkes volte açıksa kapatın düzelir diyor, siz de bir kontrol edin isterseniz.
Eu betada kullanıyorum şuan, dark mode, yeni aod ekranı, yeni şarj animasyonu yakında global betaya verilecek.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bize böyle güncelleme gelirmi
Telefon mi 8den başka herseye benziyor . kılıf çok kaba olmuşEu betada kullanıyorum şuan, dark mode, yeni aod ekranı, yeni şarj animasyonu yakında global betaya verilecek.
Hocam spigenTelefon mi 8den başka herseye benziyor . kılıf çok kaba olmuş
Kapatınca da sesli görüşmede hemen bağlanmıyor önce 3gye düşüp sonra arama yapıyor volte açıkken 4g ile arama yapıyorBununla ilgili genelde herkes volte açıksa kapatın düzelir diyor, siz de bir kontrol edin isterseniz.
Aynı kılıfı kullanıyorum ve Trabzonlu hocama katılıyorum. Kılıfı çıkarınca telefon çok daha güzel oluyor. Kılıf olduğu halde, içeri giren tozlar kasanın alt ve üstünde beyaz lekeler oluşturdu ayrıca. Ve tam ekran modunda kullanan arkadaşlar için çok kullanışlı değil. Geri ileri hareketini yapmakta çok zorlanıyorum. Trabzonlu hocam sende bir resim atarmisin nasıl kılıf kullanıyorsun?Hocam spigen![]()