- Adım
- Coşkun
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 0
Xiaomi mi8 lite telefona sahibim nekadar sürede güncelleme geliyorm Xiaomi telefonlara ? Yeniyim bu alanda ve markada
Xiaomi bilirXiaomi mi8 lite telefona sahibim nekadar sürede güncelleme geliyorm Xiaomi telefonlara ? Yeniyim bu alanda ve markada
Ya bişey sormak istiyorum neden video kaydederken ses tiz olarak çalıyor bass yokNeler Yeni?
1. Oyun Turbo burada!
Bu yeni özellik ile daha yumuşak, istikrarlı ve kesintisiz bir oyun deneyiminin tadını çıkarın! Şebekeyi değiştirebilir, değişken uygulamaları kullanabilir ve sistem performansını bir kerede izleyebilirsiniz. Etkinleştirmek için sola veya sağa kaydırın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. Ana ekran için yeni öğe değişiklikleri. Widget, ana ekran ayarları ekleyin ve değişen simgeler düzenini taşımak için basılı tutun.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynak: en.miui.com
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirThanks you !
Olmayacak
Hayır sadece verilerinizi yedekleyinYa bişey sormak istiyorum neden video kaydederken ses tiz olarak çalıyor bass yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geri dönerken sorun olur mu betadan kararlıya
Arkadaşlar PUBG oynayanlara sesleniyorum
Şu sağ bölümü telefonun çerçevesine daha da yakınlaştırma olabilir mi?
Ekran görüntüsün de göründüğü gibi büyük bir boşluk oluşuyor sağ tarafta ve oynayışı biraz da olsa kötü etkiliyor.
Çözümü yoksa çentiği kapatıp, Normal ekran ayarına alıp oynamakGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi