- Adım
- BAYRAM
- Cihazım
- Mİ 10T
- Konular
- 7
Estağfurullah hocamHocam çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım açıldı telefonum
Estağfurullah hocamHocam çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım açıldı telefonum
10 şubat'a kadar tatilde ÇinTatile mi girdiler
4 kez yapmanın amacı nedir?Hocam gelişmiş temizlik içinde bulunan dalvik/art,önbellek,sistem,veri,dahili depolama ve wendor kutucuklarını işaretleyin bu işlemi 4 kez tekrarladıktan sonra veriyi biçimlendir kısmına yes yazıp sistemi yeniden başlatın ve tekrar twrp ekranını açıp yüklemeyi yapın
4 kez yapmanın amacı nedir?
Sorunu cevaplamak isterdim ama o emoji nedir öyle.Burda o emoji yi koyacak bir durum en azından ben göremedim.4 kez yapmanın amacı nedir?
Miui tabanlı bir romdan aosp tabanlı bir roma ( ya da tersi ) geçiş yapılırken 4 wipe yapılır. Yani dalvik, cache, system ve data seçilerek wipe işlemi yapılır. Siz ise 4 defa wipe yapın dediniz. Ona güldümSorunu cevaplamak isterdim ama o emoji nedir öyle.Burda o emoji yi koyacak bir durum en azından ben göremedim.
Twrp recovery yükleyerek geçebilirsinizGlobal betadan eu betaya nasıl geçilir bl kilidi açık cihaz global değil
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inceleyin; Rom - Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.1.24 ve V10.2.2.0 Kararlı Rom İndirme BağlantısıGlobal betadan eu betaya nasıl geçilir bl kilidi açık cihaz global değil
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi