Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
merhaba,
kendime macera aradım sabah havoc os romu yükledim sonra tekrar global betaya döneyim dedim kurulum sırasında şifre istiyor ekran şifremi giriyorum ama kabul etmiyor ne yapmam lazım acaba
Google frp durumu olabilir. Forum da sorun yaşayıp YouTube dan video yardımı ile cozenler var.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
merhaba,
kendime macera aradım sabah havoc os romu yükledim sonra tekrar global betaya döneyim dedim kurulum sırasında şifre istiyor ekran şifremi giriyorum ama kabul etmiyor ne yapmam lazım acaba
Hocam twrp denmi yüklediniz,mi flaslamı?Birde kurulumun hangi aşamasında şifre istiyor

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam twrp denmi yüklediniz,mi flaslamı?Birde kurulumun hangi aşamasında şifre istiyor
twrp den yükledim uygulama ve verileri kopyalayın diyor hesabımı girmek istediğimde şifrenizi onaylayın diyor orada kalıyorum google hesabımı giremiyorum, normalde ekran şifremdi daha önce de kaç kere yapmıştım ama custom rom bozdu işi

may

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samsung
Cihazım
Galaxy
Konular
18
twrp den yükledim uygulama ve verileri kopyalayın diyor hesabımı girmek istediğimde şifrenizi onaylayın diyor orada kalıyorum google hesabımı giremiyorum, normalde ekran şifremdi daha önce de kaç kere yapmıştım ama custom rom bozdu işi
Frp hatası video yu izleyip bir deneyin derim

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Hocam en temizi global betanın son bulabildiğiniz fastboot versiyonunu mi flasla yüklemek ordanda güncel sürümü yeniden alırsınız.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam en temizi global betanın son bulabildiğiniz fastboot versiyonunu mi flasla yüklemek ordanda güncel sürümü yeniden alırsınız.
teşekkürler deniyorum elimde var frp hatası değil çünkü bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flash hata verdi hocam havoc rom tekrar yükleyim ekran kilidini kaldırıp deneyeceğim başka bir yol varsa söyleyebilirsiniz

Son düzenleme:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flash hata verdi hocam havoc rom tekrar yükleyim ekran kilidini kaldırıp deneyeceğim başka bir yol varsa söyleyebilirsiniz
Hocam twrp den telefonu sıfırlarken 4 wipe yapın ve format data yaparak deneyin birde

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam twrp den telefonu sıfırlarken 4 wipe yapın ve format data yaparak deneyin birde

Hocam telefonu havoc ile açtım ekrana kilit koymadım şimdi tekrar globali yüklemeye çalışacağım 4 wipe den kasıt veri önbellek sistem data mıdır

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Hocam telefonu havoc ile açtım ekrana kilit koymadım şimdi tekrar globali yüklemeye çalışacağım 4 wipe den kasıt veri önbellek sistem data mıdır
Hocam gelişmiş temizlik içinde bulunan dalvik/art,önbellek,sistem,veri,dahili depolama ve wendor kutucuklarını işaretleyin bu işlemi 4 kez tekrarladıktan sonra veriyi biçimlendir kısmına yes yazıp sistemi yeniden başlatın ve tekrar twrp ekranını açıp yüklemeyi yapın

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam gelişmiş temizlik içinde bulunan dalvik/art,önbellek,sistem,veri,dahili depolama ve wendor kutucuklarını işaretleyin bu işlemi 4 kez tekrarladıktan sonra veriyi biçimlendir kısmına yes yazıp sistemi yeniden başlatın ve tekrar twrp ekranını açıp yüklemeyi yapın
Hocam çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım açıldı telefonum :)

Üst Alt