Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Hocam 8.12.20 den beri yaşıyorum yani stabilden globale geçtiğinden beri

Ne yapabilirim hocam sizce dış ses engelleme sıfır sanki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bununla ilgili bir ayar vs. var mıdır
Ben şu an 8.12.20 kullanıyorum. Donanım testinden mikrofonları kontrol edin isterseniz, belki cihazın üstündeki mikrofon ANC görevi görüyorsa sizin üst mikrofonda problem olabilir bana kimse konuşmalar çok ses geldiğinden bahsetmedi, siz acaba çok gürültülü bir yerde mi konuşuyorsunuz

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Dün gece %36 da bıraktım, 8 saat sonra kalktığımda yine %36 idi. Wifi açık. Gözlerime inanamadım :) ve şarja taktım %100 olana kadar bekledim. Telefon 90 a gelene kadar inanılmaz ısındı. İlk defa oldu böyle. Şuan %99 ve ekran süresi 15 dakika. Güncellemeden önce 95 te alıyordum bu ekran süresini. Güncellemedenmidir bilemiyorum. Ama görünen bu. İnşallah böyle devm eder
Güzel. Bende 10.1.1 den itibaren tüm stable sürümleri test ediyorum

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Arkadaşlar ben hala otomatik parlaklıkla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefon bir süre kilitli kaldıktan sonra açtığımda ekran bayağı mat (karanlık) açılıyor. Sizlerde de öyle mi ?

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
Arkadaşlar ben hala otomatik parlaklıkla ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefon bir süre kilitli kaldıktan sonra açtığımda ekran bayağı mat (karanlık) açılıyor. Sizlerde de öyle mi ?
Bende de öyle

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brave3535

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Nav bar simgelerini nasıl değiştirebiliriz rootsuz olarak. Eski simgeler daha iyiydi. Hem büyük hemde kaba görünüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de aynı sıkıntı var. İkinci Alan tanımlı bende. İkinci Alana geçince parlaklık otomatik ayarlı olduğu halde ekran çok daha parlak ve canlı. Normal yani Birinci Alana geçince parlaklık çok düşüyor ki orda da otomatik ayarda. Har iki alanda da ayarlar aynı ama parlaklık olarak çok farklılar.

Son düzenleme:

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Hocam benim ayarlar kisminda guncelleme paketini seçin secenegi yok. Neden yok acaba?

Üst Alt