Ben konunuzu görmemiştim hocam. Tekrar açarsanız linki bana yollarsanız sevinirim. Ben de yorum atmak isterim.
Telefonun dilini ingilizce yaptığımızda sorun ortadan kalkıyor. Kaydet butonu çalışıyor. Konu açarsanız bunu da belirtin lütfen
Hocam mikrofon sorunu bu güncellemeylede düzelmeyince biraz kaygılandım. Arama esnasında dış ses çok geliyor geribildirimleri alıyorum betaya geçtiğimden beri. Kulaklık takmamda fayda etmiyor sanki donanımda değil yazılımda bir problem var çok uzaktaki bir gülüşmenin benim sesimden daha çok geldiği söylenince artık merak ettim bir danışayım dedim. Siz yaşıyor musunuz böyle bir problem ?v9.1.24
1. Güvenlik düzeltme eki Ocak 2019’a güncellenmiştir.
HATALAR SABİT VE GELİŞMELER
1. Herhangi bir metin aranırken mesaj uygulamasının kapanması düzeltildi.
2. Mesaj uygulamasının, mesajlardan birini okuduğunda bazen kişi adını göstermiyor.
3. Hızlı top şimdi sorunsuz bir şekilde sürüklenebilir. Quick ball can be drag smoothly now.
4. Üçüncü parti uygulamalarla (örneğin WhatsApp) fotoğraf çekmek artık fotoğrafı kırpmıyor.
Yaşamıyorum hocam, ya da söylemiyorlarHocam mikrofon sorunu bu güncellemeylede düzelmeyince biraz kaygılandım. Arama esnasında dış ses çok geliyor geribildirimleri alıyorum betaya geçtiğimden beri. Kulaklık takmamda fayda etmiyor sanki donanımda değil yazılımda bir problem var çok uzaktaki bir gülüşmenin benim sesimden daha çok geldiği söylenince artık merak ettim bir danışayım dedim. Siz yaşıyor musunuz böyle bir problem ?
Hocam bu problemi hangi sürümü yüklendikten sonra yaşamaya başladınız?Hocam mikrofon sorunu bu güncellemeylede düzelmeyince biraz kaygılandım. Arama esnasında dış ses çok geliyor geribildirimleri alıyorum betaya geçtiğimden beri. Kulaklık takmamda fayda etmiyor sanki donanımda değil yazılımda bir problem var çok uzaktaki bir gülüşmenin benim sesimden daha çok geldiği söylenince artık merak ettim bir danışayım dedim. Siz yaşıyor musunuz böyle bir problem ?
Dün gece %36 da bıraktım, 8 saat sonra kalktığımda yine %36 idi. Wifi açık. Gözlerime inanamadım ve şarja taktım %100 olana kadar bekledim. Telefon 90 a gelene kadar inanılmaz ısındı. İlk defa oldu böyle. Şuan %99 ve ekran süresi 15 dakika. Güncellemeden önce 95 te alıyordum bu ekran süresini. Güncellemedenmidir bilemiyorum. Ama görünen bu. İnşallah böyle devm ederPil konusu nasıl arkadaşlar?
Hocam bu problemi hangi sürümü yüklendikten sonra yaşamaya başladınız?
Yaşamıyorum hocam, ya da söylemiyorlar