- Adım
- Zek
- Cihazım
- MI 8
- Konular
- 8
Arkadaşlar mi8 ile 120 veya 240 fps ağır çekim yapıyorum. Galeriden oynatirken sıkıntı yok ancak videoyu paylaştığım zaman(instagram, whatsapp vb.) normal video olarak gidiyor. Ağır çekim olarak paylaşamıyorum. Bunun bi ayarı bişeyi mi var? By.TRabZonLu™
Bu sorunu 20 aralıktaki güncellemeden beri paylaşıyorum resmi forumda aslında ama bugüne kadar kimse bende var demediği için ben de hata bildirimini kaldırmıştım. Bir allah'ın kuluna 120 ve 240 fpsin çalışmadığına inandıramadım.
Sorun şu. Ağır çekim yapıldıktan sonra ağır çekimin aralığını belirlemek için yeni bir özellik getirdiler. Sağa sola kaydorma özelliği. Bunun için de ağır çekim yapıldıktan sonra video hemen kaydedilmiyor otomatik olarak. Aralığı belirliyoruz ve sonrasında kaydet butonuna bastığımızda video son haline geliyor. Bu son hale gelmiş videou da herhangi bir yerde paylaştığınızda yine ağır çekim olarak gösteriyor.
Ama gel gör ki 20 aralıktan bu yana 120 ve 240 fps için ağır çekimden sonra kaydet butonu çalışmadığı için arka planda video oluşturulamıyor. O yüzden de herhangi bir yerde (whatsapp, instagram) videoyu paylaştığımızda ağır çekim olarak oynatılamıyor.
120/240 fps'te Ağır olarak çekilen videoyu sadece galeriden biz izleyebiliyoruz. Zaten galeriye girip baktığınızda da önizlemede üst üste bindirilmiş yuvarlak işaret görürsünüz. Oysa 960 fpste çekilen ağır çekim videoların thumbnailinde/önizlemesinde üst üste bindirilmiş yuvarlak simgeler yerine oynat/play tuşu simgesi var.