Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Arkadaşlar mi8 ile 120 veya 240 fps ağır çekim yapıyorum. Galeriden oynatirken sıkıntı yok ancak videoyu paylaştığım zaman(instagram, whatsapp vb.) normal video olarak gidiyor. Ağır çekim olarak paylaşamıyorum. Bunun bi ayarı bişeyi mi var? By.TRabZonLu™

Bu sorunu 20 aralıktaki güncellemeden beri paylaşıyorum resmi forumda aslında ama bugüne kadar kimse bende var demediği için ben de hata bildirimini kaldırmıştım. Bir allah'ın kuluna 120 ve 240 fpsin çalışmadığına inandıramadım.

Sorun şu. Ağır çekim yapıldıktan sonra ağır çekimin aralığını belirlemek için yeni bir özellik getirdiler. Sağa sola kaydorma özelliği. Bunun için de ağır çekim yapıldıktan sonra video hemen kaydedilmiyor otomatik olarak. Aralığı belirliyoruz ve sonrasında kaydet butonuna bastığımızda video son haline geliyor. Bu son hale gelmiş videou da herhangi bir yerde paylaştığınızda yine ağır çekim olarak gösteriyor.

Ama gel gör ki 20 aralıktan bu yana 120 ve 240 fps için ağır çekimden sonra kaydet butonu çalışmadığı için arka planda video oluşturulamıyor. O yüzden de herhangi bir yerde (whatsapp, instagram) videoyu paylaştığımızda ağır çekim olarak oynatılamıyor.

120/240 fps'te Ağır olarak çekilen videoyu sadece galeriden biz izleyebiliyoruz. Zaten galeriye girip baktığınızda da önizlemede üst üste bindirilmiş yuvarlak işaret görürsünüz. Oysa 960 fpste çekilen ağır çekim videoların thumbnailinde/önizlemesinde üst üste bindirilmiş yuvarlak simgeler yerine oynat/play tuşu simgesi var.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Bu sorunu 20 aralıktaki güncellemeden beri paylaşıyorum resmi forumda aslında ama bugüne kadar kimse bende var demediği için ben de hata bildirimini kaldırmıştım. Bir allah'ın kuluna 120 ve 240 fpsin çalışmadığına inandıramadım.

Sorun şu. Ağır çekim yapıldıktan sonra ağır çekimin aralığını belirlemek için yeni bir özellik getirdiler. Sağa sola kaydorma özelliği. Bunun için de ağır çekim yapıldıktan sonra video hemen kaydedilmiyor otomatik olarak. Aralığı belirliyoruz ve sonrasında kaydet butonuna bastığımızda video son haline geliyor. Bu son hale gelmiş videou da herhangi bir yerde paylaştığınızda yine ağır çekim olarak gösteriyor.

Ama gel gör ki 20 aralıktan bu yana 120 ve 240 fps için ağır çekimden sonra kaydet butonu çalışmadığı için arka planda video oluşturulamıyor. O yüzden de herhangi bir yerde (whatsapp, instagram) videoyu paylaştığımızda ağır çekim olarak oynatılamıyor.

120/240 fps'te Ağır olarak çekilen videoyu sadece galeriden biz izleyebiliyoruz. Zaten galeriye girip baktığınızda da önizlemede üst üste bindirilmiş yuvarlak işaret görürsünüz. Oysa 960 fpste çekilen ağır çekim videoların thumbnailinde/önizlemesinde üst üste bindirilmiş yuvarlak simgeler yerine oynat/play tuşu simgesi var.
Ben konunuzu görmemiştim hocam. Tekrar açarsanız linki bana yollarsanız sevinirim. Ben de yorum atmak isterim.
Telefonun dilini ingilizce yaptığımızda sorun ortadan kalkıyor. Kaydet butonu çalışıyor. Konu açarsanız bunu da belirtin lütfen

hakanarslan30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi 8
Konular
17
" data-source="post: 434814" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Kapalı beta 9.1.14
Kapalı beta ne oluyor? Geçiş yapabilirmiyim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

anlgnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ANIL
Cihazım
Mi8
Konular
0
Stabil rom dan buna geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Stabil rom dan buna geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım

Uzun süredir betadayım ve 9.1.10 dayım şuan kararsız kalma hemen geç memnun kalırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp ile geçiş yapılabilir kapalı beta sürümlerinde
Sıkça Sorulan Sorular

Hocam günaydın,
Magisk yükleyince banka uygulamalarında sıkıntı yaşanıyor mu, uyarı veriyor mu?

Son düzenleme:
Üst Alt