Donanım çok güzel cihazın, yazılım işini yapamadılar hocam, sd855 cihazlar gelecek yakında, yok miu 11 çok güzel olacakmış, sen düzgün çalışan rom veremedin tepe modeline mi6 kullandım iki sene mi 8 deki sorunların çeyreğini görmedim.Mi 8 aldığıma pismanim
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimde önce ki telefon mi 6 parçalandi mi 8 aldımDonanım çok güzel cihazın, yazılım işini yapamadılar hocam, sd855 cihazlar gelecek yakında, yok miu 11 çok güzel olacakmış, sen düzgün çalışan rom veremedin tepe modeline mi6 kullandım iki sene mi 8 deki sorunların çeyreğini görmedim.
Sizin açtığınız konunun içeriğini alarak hata bildirimi yaptım hocam. Confirm çekerseniz daha fazla dikkat çekebilir.Denedim farklı sürümlerle bu sorun mevcut hocam
Hocam bilemiyorum ancak ben geçen 960fps çektim oynatıyordu ve wpden 3-4 kişiye gönderdim harika dediler demek ki her cihazda olmuyorHocam dili İngilizce yapınca mi video sorunsuz kaydediyor slow motion vidoyu. Sorun dil sorunu. Sorunu tespit ettik. Çözüm xiaomi de artık By.TRabZonLu™
Sorun 120 ve 240 fps de hocam. 960 da sıkıntı yok zatenHocam bilemiyorum ancak ben geçen 960fps çektim oynatıyordu ve wpden 3-4 kişiye gönderdim harika dediler demek ki her cihazda olmuyor
Onlarda da sıkıntı yok bende zaten hocamSorun 120 ve 240 fps de hocam. 960 da sıkıntı yok zaten
120 veya 240 ile çekip birine wp ile attınız mı hocam?Onlarda da sıkıntı yok bende zaten hocam