Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Neyden neye? Kararlıdan betaya mı? Betadan kararlıya mı? Şahsen ben betadayım. Kararlıya geçmeyi de düşünmüyorum şimdilik.
kararlıdan 10.1.2 den betaya gecmeyi düşünüyorum. Şarj da sıkıntı yaşadığım için?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Açıkçası Beta rom kullanmak daha tatmin edici bence. Şuan 8.12.20 sürümü gayet başarılı.

Bu arada 8.12.27 sürümü tüm diğer mi 8 varyasyonlarına geldi ama Mi 8 e gelmedi :)
Katılıyorum :)

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Evet ama hala net bir fikre sahip olamadım. Brick olma korkusu, Arb kontrolü, kapalı beta, açık beta, global beta, kararlı beta, botloader acıkken gecilebilen romlar, kapalıyken gecilebilen, vs. vs. vs. Benım botloder kapalı, 8.12.20'yi sitesinden indirip, yine fastboot ,ile mi yükleyeceğim? Twrp gibi programlar gerekecekmi yoksa telefonun güncelleme bölümünden mi halledeceğim. Son olarak verilerim silenecekmi? Belkide bu soruların cvplarını defalarca kez yazmıssınızdır, şimdiden kusuruma bakmayın.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Evet ama hala net bir fikre sahip olamadım. Brick olma korkusu, Arb kontrolü, kapalı beta, açık beta, global beta, kararlı beta, botloader acıkken gecilebilen romlar, kapalıyken gecilebilen, vs. vs. vs. Benım botloder kapalı, 8.12.20'yi sitesinden indirip, yine fastboot ,ile mi yükleyeceğim? Twrp gibi programlar gerekecekmi yoksa telefonun güncelleme bölümünden mi halledeceğim. Son olarak verilerim silenecekmi? Belkide bu soruların cvplarını defalarca kez yazmıssınızdır, şimdiden kusuruma bakmayın.
ota güncellemelerinde veriler silinmez. kapalı beta ile sizin işiniz yok. güncellemeler herkese açık betadan gelecek ve güncelleyeceksiniz. stabilden betaya geçiş için güncelleyici kullanılabilir twrp ile işiniz yok. bl kilidi açık ve twrp yüklü ise twrp ile de geçebilirsiniz karar sizin. alt sürüme geçişlerde arb kontrol edilip geçilir anti : 1/2/3 çıkınca sorun yok anti :4 olunca sorun mevcut.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
ota güncellemelerinde veriler silinmez. kapalı beta ile sizin işiniz yok. güncellemeler herkese açık betadan gelecek ve güncelleyeceksiniz. stabilden betaya geçiş için güncelleyici kullanılabilir twrp ile işiniz yok. bl kilidi açık ve twrp yüklü ise twrp ile de geçebilirsiniz karar sizin. alt sürüme geçişlerde arb kontrol edilip geçilir anti : 1/2/3 çıkınca sorun yok anti :4 olunca sorun mevcut.
Arb kontrolü yapıp hemen geçeceğim, teşekkürler.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Ota üzerinden gecilemiyordu fastboottan oluyordu sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela 10.1.2 kullanıyorsanız beta 8.12.20yi otadan kurup tekrar ota üzerinden(Betadayken)10.1.2ye dönebilirsiniz.

Yok öyle bir şey. Eskiden de ota üzerinden geçiliyordu. Biz geçtik arkadaş. Fastboot falan uğraşmıyorum ben. Sadece geçişlerde android sürümüne göre kısıtlama vardı kararlı android 8.1'ken. Şu an o kalktı sadece fark olarak.

Yeni bir olay değil.

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Ne zaman gelir güncelleme bilgisi olan var mı?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2

Betaya geçersen veriler silinir. Betadan stabil gecersende silinir ota fasboot farketmez

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Yok öyle bir şey. Eskiden de ota üzerinden geçiliyordu. Biz geçtik arkadaş. Fastboot falan uğraşmıyorum ben. Sadece geçişlerde android sürümüne göre kısıtlama vardı kararlı android 8.1'ken. Şu an o kalktı sadece fark olarak.

Yeni bir olay değil.
Mesela 10.1.2(Stable)den 8.12.20ye geçip tekrardan 10.1.2ye ota üzerinden geçiliyor zaten

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular