Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Hocam adam kilidi kapalı halde dönmüş
Milleti haftalarca boşuna mı beklettiler, bu miui den herşey beklenir ben söylim...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
arkadaşlar 8.12.20 (yanlış yazmış olabilirim geçen haftaki betadan son stabile güncelleyici ile geçtim bootlader kapalı, 8.1 e düşmedim yanlış anlaşışmasın ama son beta ve son stabil arasında geçiş var araştırmalarımda hep bootlader açık olmalı bilgisi vardı

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
arkadaşlar 8.12.20 (yanlış yazmış olabilirim geçen haftaki betadan son stabile güncelleyici ile geçtim bootlader kapalı, 8.1 e düşmedim yanlış anlaşışmasın ama son beta ve son stabil arasında geçiş var araştırmalarımda hep bootlader açık olmalı bilgisi vardı
Yani otadan sorunsuz gidiip gelebiliyoruz

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
yükleme yapmadan arb kontrolü yapın bendeki arb 1 di
mi sitesinden güncel zip i indirin tüm hesaplardan çıkış yapın mi dahil güncelleyici ile yükleyin cihaz açılında hard reset wipe data yapın sorunsuz geçiliyor mi nin sitesindeki flash guide kısmındada tam ters geçiş yapılşabilir şeklinde bir ibare var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani otadan sorunsuz gidiip gelebiliyoruz
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi rom download sayfasındaki bilgi

note: You can upgrade your phone by Local Update method without unlocking your phone. The method suits for the situations listed below for sure: Update to Global Stable ROM from Global Stable ROM, Update to Global Beta ROM from Global Beta ROM, Update to Global Beta ROM from Global Stable ROM and vice versa. If you encounter the issue that the reboot page keep loading for a long time after flashing, you can choose to wipe all data via entering Recovery Mode. You can turn off your device and then hold both Volume+ button and Power button at the same time to enter Recovery Mode.

Not: Telefonunuzun kilidini açmadan telefonunuzu Yerel Güncelleme yöntemiyle yükseltebilirsiniz. Yöntem, aşağıda belirtilen durumlar için uygundur: Global Stabil ROM'dan Global Stabil ROM'a Güncelleme, Global Beta ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme, Global Stabil ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme ve bunun tersi. Yeniden başlatma sayfasının yanıp sönme işleminden sonra uzun süre yüklenmeye devam etmesi sorunuyla karşılaşırsanız, Kurtarma Moduna girerek tüm verileri silmeyi seçebilirsiniz. Kurtarma Moduna girmek için cihazınızı kapatabilir ve ardından hem Ses + düğmesini hem de Güç düğmesini aynı anda basılı tutabilirsiniz.

Son düzenleme:

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
GPS icin
Mi8 son versiyonda haritaların güncellemelerini kaldırıp bı deneme yapın ben sabah yolun yarısında durup bunu denedim sorun kalmadı gibi gözüküyor ama net bişey için erken

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Arkadaşlar işe gelirken test yaptım sonuç mükemmel hiç bir hata yok yarın sabah dönerken farklı yolda yine test edicem bence sorunu kısmen çözdük

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Arkadaşlar güncellemeleri kaldırıp kullandım navigasyon gayet iyiydi şimdilik

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Arkadaşlar güncellemeleri kaldırıp kullandım navigasyon gayet iyiydi şimdilik

sorunu çözmene sevindim hatta bunu bulmamıza en cok ben sevindim şimdi sorun beta kullanıcıların bol bol report etmesi

Üst Alt