Mevcut aynı sürümü indiriyorsunuz şuan boşu boşunaBana da güncel kararlı sürüm dedi ama yinede 3 nokta dan güncelleye bastım ve indirmeye başladı.
Twrp olmadan güncelleyici üzerinden kurulabilir mi ki? 8.12.20 sürümü yüklü şu anda. Beta takımında değilsin diye hata verme ihtimali var mi?MI8Global_8.12.24_c021d22e44_9.0.zip ile konu güncellendi
Suan indiriyorum ben yükledikten sonra bir sorun olup olmadığını paylaşacağım. Beklemede kalın
Merhaba, dosya yöneticisinde downloaded rom dosyası var onun içinden silebilirsiniz otomatik güncelleme yapmaz böylece.Yapma ya neyse sağlık olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yanlışlıkla indirdiğim güncellemeyi telefon yeniden baslatinca yükleyecek mi? Direk silemez miyim? Öteki türlü güncellemeyi kontrol et diyorum direk yeniden baslatinca yükle diyor..
Denemek lazımTwrp olmadan güncelleyici üzerinden kurulabilir mi ki? 8.12.20 sürümü yüklü şu anda. Beta takımında değilsin diye hata verme ihtimali var mi?
Denedim olmadı hocam. Beta grubunda değilsin dedi. Teşekkürler yine deDenemek lazım