Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
malesef s9 plusta çalışan spigen usc c hdmi kablo mi8 de çalışmıyor mhl yok;zaten mi 8ler usb 2,0 hızında belki onunda etkisi vardır.
Sanmıyorum hocam , belki başka bir cihaz ile çalıştırabilirsiniz.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Kapalı beta guncelledim bir sorun yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

- Ne gibi bir değişiklikler var 8.12.20'ye göre?
- Kapalı betadan 8.12.25 ya da 26 açık betaya otadan güncelleme gelmesinde sıkıntı yaşanır mı?
- Bir de açık betadan kapalı betaya geçişte recovery ile bilgileriniz silindi mi?

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Çok lazım olan birsey olsa o kadar ince ayarların olduğu yere koymazdılar diye düşünüyorum, denemedim henüz

Gece modu ve adaptive battery zaten android pie sürümünün ana özellikleri adaptive pie 8.12.20 ile geldi gece modu daha eklenmedi ki gece moduyla birlikte pil kullanımı da azalacak telefonun yani aslında çok lazım birşey. Parça parça güncelleme verip geri çekerlerse olmaz tabi :)

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
- Ne gibi bir değişiklikler var 8.12.20'ye göre?
- Kapalı betadan 8.12.25 ya da 26 açık betaya otadan güncelleme gelmesinde sıkıntı yaşanır mı?
- Bir de açık betadan kapalı betaya geçişte recovery ile bilgileriniz silindi mi?
Ota simdiye kadar kullanmadım, Twrp ile geçisleri yapıyorum. üstte eklediğim ekran görüntüsünde 100 gb kadar veri cihazımda sakladığımı görmüşsünüzdür. Her güncellemeyle bunları yedekleyip geri yüklemem bir günümü alıyor ve buna uğraşmaya değmez. Kısacası verilerim silinmiyor, tabiki bilinçli kullanmak gerekiyor bilmediğimiz seyleri karıştırarak geri dönüşü olmayan yollara girmemek gibi

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Ota simdiye kadar kullanmadım, Twrp ile geçisleri yapıyorum. üstte eklediğim ekran görüntüsünde 100 gb kadar veri cihazımda sakladığımı görmüşsünüzdür. Her güncellemeyle bunları yedekleyip geri yüklemem bir günümü alıyor ve buna uğraşmaya değmez. Kısacası verilerim silinmiyor, tabiki bilinçli kullanmak gerekiyor bilmediğimiz seyleri karıştırarak geri dönüşü olmayan yollara girmemek gibi

Aslında onu gördüğüm için sordum. Baktım boş alan çok az. E recovery de 1.68 gb diyor. Dolayısıyla silinmesi lazım. Bu kadar veriyi nasıl yükleyip silmeyle uğraşıyor diye kendi kendime 10 saniye kadar soru cevap yaptım. En iyisi sahibine sorayım dedim ben de. Twrp olaylarına girmediğim için muhtemelen bizde silinir.

Peki değişiklikler? Kayda değer bir değişiklik yok heralde? Örneğin bu hafta video çekimde 60 fps desteği bekleniyrdu? Var mıdır?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Aslında onu gördüğüm için sordum. Baktım boş alan çok az. E recovery de 1.68 gb diyor. Dolayısıyla silinmesi lazım. Bu kadar veriyi nasıl yükleyip silmeyle uğraşıyor diye kendi kendime 10 saniye kadar soru cevap yaptım. En iyisi sahibine sorayım dedim ben de. Twrp olaylarına girmediğim için muhtemelen bizde silinir.

Peki değişiklikler? Kayda değer bir değişiklik yok heralde? Örneğin bu hafta video çekimde 60 fps desteği bekleniyrdu? Var mıdır?
Sorun yok hocam,
Ağır çekim modları
120 FPS
240 FPS
960 FPS

Normal çekim modları
UHD 4K, 30 fps
FHD 1080p, 30 fps
HD 720p, 30 fps

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Ayrıca selfie çekerken ses kısma tuşuna basınca saniye geriye doğru başlıyorsa, kamera ayarlarından ses tuşları fonksiyonu bölümünü "deklanşör" olarak değiştirin.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Sorun yok hocam,
Ağır çekim modları
120 FPS
240 FPS
960 FPS

Normal çekim modları
UHD 4K, 30 fps
FHD 1080p, 30 fps
HD 720p, 30 fps

Teşekkürler. Anlaşılan normal çekimde 60 fps'i vermiyecekler. Çünkü verecek olsalar çoktan verirlerdi.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Teşekkürler. Anlaşılan normal çekimde 60 fps'i vermiyecekler. Çünkü verecek olsalar çoktan verirlerdi.
Bekleyelim bakalım ne olacak, aslında bir mod ile eklenebilir
Google Kamera son sürümde sorunsuz çalışıyor hocam FHD 60 FPS

Üst Alt