- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
Sendeki kararlı sürüm. Burda belirtilen ise haftalık beta sürümü. Farklı güncelleme kanalı olduğu için görünmez sende.Arkadaşlar öncelikle iyi geceler konuya tam vakıf değilim mi8 cihazim var ekte ki gibi güncelleme yok. Yeni gelen bir güncelleme mi bu?
Nasıl yükleyeceğim. Güncel bir sürüm mü bu mi8 için?Sendeki kararlı sürüm. Burda belirtilen ise haftalık beta sürümü. Farklı güncelleme kanalı olduğu için görünmez sende.
Forum içerisinde bootloader kilidi açma konusu var. Öncelikle cihazınızın bl kilidini kaldırın.Nasıl yükleyeceğim. Güncel bir sürüm mü bu mi8 için?
Beta'ya geçmeyi düşünenlerden biri de benim. Fakat kafamı karıştıran Global Stable > Global Beta geçtikten sonra tam tersi mümkün müdür? Aynı süreci mi izliyoruz.
Telefonun BL kilidi açık.
Teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun kardeşim, birşey değilArkadaşlar çözüm Enver bey
Telefonu bilgisayara bağlayıp fastboot moduna alıyoruz ardından mi flash uygulaması ile çin romu yükleyip cihazı açıyoruz ve google play yüklüyoruz google hesabımızı giriş yaptıktan sonra yeniden başlatıp cihazdaki google hesabını ve mi hesabını siliyoruz ve tekrar fastboot moduna alıp miflash ile yüklemek istediğimiz romu seçiyoruz bu kadar.Enver beye ne kadar teşekkür etsem az uğraşamam diyenler bu sorunu yaşayanlar irtibata geçebilir.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihazın dilini ingilizce yapıp Türkçe asistanı kullanabilirsinizArkadaşlar bu asistan için sesli etkileşimi nasıl etkinleştirebiliriz voice match den bahsediyorum. Silik siyah şekilde duruyor aktif edilmiyor ne yapmak gerekir?
Türkçe kullananiliyorum şuan fakat okey google çalışmıyor