Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Bu işlemleri yaptığımda kamera sensörler çalışmıyordu onunda yazayım, 10.0.2 nin persist dosyasını imajladim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu başka çözümü yok açtığım konuyu oku
konuyu okudum enver hoca halletti yazmışsınız çözüm yok

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Ben gece gündüz uğraştım sen şanslısın :) yeni bir rom a gectigimde ilk yaptığım şey geliştirici seçeneklerini açmak, küpe oldu bize.

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Ben gece gündüz uğraştım sen şanslısın :) yeni bir rom a gectigimde ilk yaptığım şey geliştirici seçeneklerini açmak, küpe oldu bize.
Hocam dediğinize katılmıyorum. Benim ilk şifrem o değildi. Son şifremi girdim ben betaya geçişte ve açıldı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Hocam dediğinize katılmıyorum. Benim ilk şifrem o değildi. Son şifremi girdim ben betaya geçişte ve açıldı.

Hocam katılmamak size kalmış, ben arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım, Google servisleri olan hangi romu atarsa atsın şuan o cihaza hep o şifre ekranı karşısına gelecek ve cihazını açamayacak.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Şifre olarak eskiden desen varsa desendeki noktalara karşılık gelen tuş takımı rakamlarını deneyin Osse-Saeros
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Şifre olarak eskiden desen varsa desendeki noktalara karşılık gelen tuş takımı rakamlarını deneyin Osse-Saeros
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeşim seni her yerde takip ediyorum paylaşımlarını mi global forumda bile takipteyim, arkadaşın paylaştığı ekran Google frp şifre ekranı, cihazı silme ile olmuyor find divice tan, başıma geldi denemediğim yöntem kalmadı, tek çözümü var yukarıda yazdım.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Kardeşim seni her yerde takip ediyorum paylaşımlarını mi global forumda bile takipteyim, arkadaşın paylaştığı ekran Google frp şifre ekranı, cihazı silme ile olmuyor find divice tan, başıma geldi denemediğim yöntem kalmadı, tek çözümü var yukarıda yazdım.
Google hesabı ile sıfırlamayı denediniz mi hocam? Deneme yanilmayla belki bir yöntem bulabiliriz. 100gb kadar veri var olmasaydı cihazı kitleyip çözüm aramak isterdim. Fakat yedek alacak kadar vaktim yok :)

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
Google hesabı ile sıfırlamayı denediniz mi hocam? Deneme yanilmayla belki bir yöntem bulabiliriz. 100gb kadar veri var olmasaydı cihazı kitleyip çözüm aramak isterdim. Fakat yedek alacak kadar vaktim yok :)
Denemediğim yöntem kalmamıştı hocam 2 ay önce çözdüm ben inşallah arkadaşta çözer yol gösterdik.

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Arkadaşlar çözüm Enver bey :)
Telefonu bilgisayara bağlayıp fastboot moduna alıyoruz ardından mi flash uygulaması ile çin romu yükleyip cihazı açıyoruz ve google play yüklüyoruz google hesabımızı giriş yaptıktan sonra yeniden başlatıp cihazdaki google hesabını ve mi hesabını siliyoruz ve tekrar fastboot moduna alıp miflash ile yüklemek istediğimiz romu seçiyoruz bu kadar.Enver beye ne kadar teşekkür etsem az uğraşamam diyenler bu sorunu yaşayanlar irtibata geçebilir.

Üst Alt