Soru Mİ 8 Miui 10 Güncelleme

• Konbuyu başlatan justme
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 28
  • Görüntüleme 3K

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Merhabalar bugün mi8 aldım cihazda 9.5.14.0(OEARUFA) romu var güncelleme ile geldi galiba rus romuymuş bu yolu izleyerek bu siteden indirerek global miui 10 kurabilirmiyim beklemelimiyim.. Bu arada konu açılmışsa ya da başka yerlerde varsa görmediysem affınıza sığınıyorum ama nasıl yükleyebilirim miui 10 romunu..

YANITLA

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Oldu ama ömrümden ömür gitti.. Dosyayı masaüstüne atmam gerekiyormuş.. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim desem bile yetmez .. Saolun.. Bundan sonra güncelleme gelirmi ota ile direk

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
merhaba stabil miui 10 dan developer roma geçmek mantıklı mıdır? arasında ne fark vardır acaba

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Sadece clean All lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. Sadece clean all seçili olsun .. demenizde şüpheliyim.. bunu bana soruyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ..Şuan roomu indiriyorum dün aldım siyah mi8 onda miui 10 güncellemesi geldi fakat akşam kamera kısmında soyulmalar farkettim .. Gittim bugün aldığım yere şaşırdı delta servisin bir yetkilisi de ordaydı.. İlk önce beni eminönüne yönlendirdi adımı ver yardımcı olacaklar dedi.. Sonra telefonla konuştu falan tamam bire bir değişim yapalım dedi mavi aldım bu sefer fakat bunda da güncelleme uyarısı geldi yine miui 10 sandım ama değildim meğersem rus romu yüklüymüş bunda daha s7 edge'ye room atmıştım şimdi dediğiniz sayfadan roomu indiriyorum

olmadı hocam room yüklerken hata veriyor muhtemelen inen romda bi şey var :(
Hayırlı olsun hocam. Bu soyulma dediğiniz olay nasıldı? Bildiğin boya kalkmaya mi başlamış? Bazı kullanıcılar kılıfla kullandıktan sonra bu tarz şeylerin olduğunu bildirmişler. Tam mi8 alma arefesindeyken aklıma takıldı

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Oldu ama ömrümden ömür gitti.. Dosyayı masaüstüne atmam gerekiyormuş.. Yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim desem bile yetmez .. Saolun.. Bundan sonra güncelleme gelirmi ota ile direk
Evet, artık güncellemeler çıktıkça gelir, tekrar hayırlı olsun angel~~

merhaba stabil miui 10 dan developer roma geçmek mantıklı mıdır? arasında ne fark vardır acaba
Developer her hafta güncelleme alır, bazen hatalar çıkabilir ve güncelleme geri çekilebilir.

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
peki rus romu ile global arasında bi fark varmı,yoksa güncellemeleri alsın diyemi kurdunuz

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Hayırlı olsun hocam. Bu soyulma dediğiniz olay nasıldı? Bildiğin boya kalkmaya mi başlamış? Bazı kullanıcılar kılıfla kullandıktan sonra bu tarz şeylerin olduğunu bildirmişler. Tam mi8 alma arefesindeyken aklıma takıldı
Soyulmayı eve gelince farkettim .. Bir kaç saatte olmuş olamaz dedim .. Hata jelatini sıfır açılıyor diye sağına soluna bakmadım kamera etrafında alt ve üst kısımlarda soyulma vardı siyah modeldi ertesi gün gittim birebir değişim yaptılar mavi modelini aldım bu sefer bir sorun spigen kılıfla kullanıyorum...

peki rus romu ile global arasında bi fark varmı,yoksa güncellemeleri alsın diyemi kurdunuz
Rus romunda miui 10 yoktu güncel olsun diye kurmak istedim..

Oyla:

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Bende yeni aldım cihazı hb den üzerinde global kararlı 9.5 var güncellemeye bakıyorum bir şey yok 10 u otomatik alması gerekmiyormu bekliyeyimmi yoksa manuel kurmaya çalışayayımmı manuelden korkuyorum açıkçası sıkıntı olur diye ne yapmamı önerirsiniz

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Bende yeni aldım cihazı hb den üzerinde global kararlı 9.5 var güncellemeye bakıyorum bir şey yok 10 u otomatik alması gerekmiyormu bekliyeyimmi yoksa manuel kurmaya çalışayayımmı manuelden korkuyorum açıkçası sıkıntı olur diye ne yapmamı önerirsiniz
Ben kurdum bir ara olmadı gitti telefon dedim ama sonunda olsun ha 9.5'de sorunum varmıydı yoktu zaten telefon yeni bulaştım bir kere yaptım ama şimdi olsa yapmaz beklerdim yine de sen bilirsin

Oyla:
Üst Alt