Soru Mİ 8 Miui 10 Güncelleme

• Konbuyu başlatan justme
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 28
  • Görüntüleme 3K

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Merhabalar bugün mi8 aldım cihazda 9.5.14.0(OEARUFA) romu var güncelleme ile geldi galiba rus romuymuş bu yolu izleyerek bu siteden indirerek global miui 10 kurabilirmiyim beklemelimiyim.. Bu arada konu açılmışsa ya da başka yerlerde varsa görmediysem affınıza sığınıyorum ama nasıl yükleyebilirim miui 10 romunu..

YANITLA

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
eğer doğru indirdiyseniz ve yine de olmuyorsa önce bootloader kilidini açın daha sonra mi flash tool Ile yükleme yapın

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Cihazım düz mi8 cihazım açılırken mi yazısının altında unlocked yazıyor

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Cihazım düz mi8 cihazım açılırken mi yazısının altında unlocked yazıyor
Recovery rom indirmissiniz, fastboot rom indirmeniz gerekiyor.

Bu sayfadan mi 8 global romunu indirin ve mi flash tool programı ile yükleyin. Forumda nasıl yükleneceğini resimli ve videolu anlatan konular var. Yukarıda yazdım tekrar yazıyorum. Yüklerken kesinlikle clean All lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. Sadece clean all seçili olsun. Tabiki verilerinizi yedekleyin. Herşey gidecek çünkü.

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Uyguluycam dediklerinizi inşallah bir sorun ile karşılaşmam :(

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Uyguluycam dediklerinizi inşallah bir sorun ile karşılaşmam :(
Amcama aldık mı 8, size anlattığım şekilde yaptım ve şu an MIUI 10 yüklü kullanıyor. Anlatım konularını çok dikkatli bir şekilde okuyun ve şüphe duyduğunuz bir nokta olursa yapmayın, sabah daha tecrübeli kişilerle konuşur, ona göre yaparsınız.

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
Sadece clean All lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. Sadece clean all seçili olsun .. demenizde şüpheliyim.. bunu bana soruyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ..Şuan roomu indiriyorum dün aldım siyah mi8 onda miui 10 güncellemesi geldi fakat akşam kamera kısmında soyulmalar farkettim .. Gittim bugün aldığım yere şaşırdı delta servisin bir yetkilisi de ordaydı.. İlk önce beni eminönüne yönlendirdi adımı ver yardımcı olacaklar dedi.. Sonra telefonla konuştu falan tamam bire bir değişim yapalım dedi mavi aldım bu sefer fakat bunda da güncelleme uyarısı geldi yine miui 10 sandım ama değildim meğersem rus romu yüklüymüş bunda daha s7 edge'ye room atmıştım şimdi dediğiniz sayfadan roomu indiriyorum

olmadı hocam room yüklerken hata veriyor muhtemelen inen romda bi şey var :(

Son düzenleme:
Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Sadece clean All lock seçeneğinin seçili olmamasına dikkat edin. Sadece clean all seçili olsun .. demenizde şüpheliyim.. bunu bana soruyormu

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ..Şuan roomu indiriyorum dün aldım siyah mi8 onda miui 10 güncellemesi geldi fakat akşam kamera kısmında soyulmalar farkettim .. Gittim bugün aldığım yere şaşırdı delta servisin bir yetkilisi de ordaydı.. İlk önce beni eminönüne yönlendirdi adımı ver yardımcı olacaklar dedi.. Sonra telefonla konuştu falan tamam bire bir değişim yapalım dedi mavi aldım bu sefer fakat bunda da güncelleme uyarısı geldi yine miui 10 sandım ama değildim meğersem rus romu yüklüymüş bunda daha s7 edge'ye room atmıştım şimdi dediğiniz sayfadan roomu indiriyorum

olmadı hocam room yüklerken hata veriyor muhtemelen inen romda bi şey var :(
Görmeden birşey söylemek çok zor. Ne hatası veriyor? En altta sağ tarafta bir kutu var, oraya tıklayarak clean all seçeneğini seçebilirsiniz.

Oyla:

justme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samet
Cihazım
Xiaomi Mi10t
Konular
5
flash all seçeneği var kırmızı bulunamadı dosya gibisinden uyarı veriyor acaba çıkarttığım klasörden yanlış dosya mı seçiyorum

Oyla:

aslann4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Asla
Cihazım
Note 4
Konular
8
Selam arkadaslar. Bu hafta global beta guncellemesi verilmeyecek mi? Bilgisi olan verilmeyecekse sebebini soyleyebilir mi. Simdiden tskler

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
flash all seçeneği var kırmızı bulunamadı dosya gibisinden uyarı veriyor acaba çıkarttığım klasörden yanlış dosya mı seçiyorum
Dosyayı zipten çıkarın. Direkt çıkan klasörü seçin, içine girmeyin. Flash all olarak kalsın, lock olanı seçmeyin.

Selam arkadaslar. Bu hafta global beta guncellemesi verilmeyecek mi? Bilgisi olan verilmeyecekse sebebini soyleyebilir mi. Simdiden tskler
Çin'de tatil vardı, muhtemelen bu haftada beta gelmez.

Oyla:
Üst Alt