Yardım Mi 8 lite rom hakkında aklıma takılan sorular

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Mi 8 lite telefonuma rom atacağım da güncel olarak hangi rom daha iyi. Şuan aklımda mi room ve eu rom var hangisini önerirsiniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca sormak istediğim bu romları yüklediğim zaman güncellemeleri normal globaldeki gibi alabilir miyim yoksa twrp den mi yüklemek zorundayım. Cihazım tr cihazı. Son olarak ise gcam bu romlar ile uyumlu mudur ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Merhaba hocam, Mi 8 Lite cihazımda MiuiMiX romunu kullanıyorum tavsiye ederim. Güncellemeleri Twrp üzerinden yapmalısınız. Yükleme yapacağız rom Android 10 ise Gcam yükleyemezsiniz.
teşekkür ederim tavsiye için. Ayrıca dün bir konu okumuştum birçok rom alt alta dizilmiş ve spoiler göster diyince özellikleri açılıyordu. Konu sizin konunuz muydu hocam tekrar bulamadım o konuyu sabahtan beri arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek tuş twrp yükleme ile twrp yükleyin istediğiniz romu indirin romun konusunda nasıl yükleyeceğiniz anlatılmış zaten bir şey olursa tekrar buraya yazarsınız
Mi room içinde root var zaten hocam ayriyetten yüklemenize gerek yok
Evet görmüştüm o konuyu. Zahmet olmazsa konu linkini bi atabilir misiniz. Forumlara çok hakim değilim de bulamadım o yüzden

Tek tuş twrp yükleme ile twrp yükleyin istediğiniz romu indirin romun konusunda nasıl yükleyeceğiniz anlatılmış zaten bir şey olursa tekrar buraya yazarsınız
Mi room içinde root var zaten hocam ayriyetten yüklemenize gerek yok
Evet görmüştüm o konuyu. Zahmet olmazsa konu linkini bi atabilir misiniz. Forumlara çok hakim değilim de bulamadım o yüzden

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
teşekkür ederim tavsiye için. Ayrıca dün bir konu okumuştum birçok rom alt alta dizilmiş ve spoiler göster diyince özellikleri açılıyordu. Konu sizin konunuz muydu hocam tekrar bulamadım o konuyu sabahtan beri arıyorum.

Buyrun hocam

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Buyrun hocam
çok sağolun

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Merhaba hocam, Mi 8 Lite cihazımda MiuiMiX romunu kullanıyorum tavsiye ederim. Güncellemeleri Twrp üzerinden yapmalısınız. Yükleme yapacağız rom Android 10 ise Gcam yükleyemezsiniz.
crawel hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen. miroom indirmiştim de öncelikle onu bi deneyeceğim şimdi. merak ettiğim şey twrp üzerinden güncelleme yapın dediniz ya. eğer direkt ota üzerinden cihazdan yaparsam bir sorun olurmu. twrp den sürekli uğraşmak istemiyorum da. twrp den yapınca bilgilerim fln siliniyor mu onu da bilmiyorum

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
crawel hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfen. miroom indirmiştim de öncelikle onu bi deneyeceğim şimdi. merak ettiğim şey twrp üzerinden güncelleme yapın dediniz ya. eğer direkt ota üzerinden cihazdan yaparsam bir sorun olurmu. twrp den sürekli uğraşmak istemiyorum da. twrp den yapınca bilgilerim fln siliniyor mu onu da bilmiyorum
Bilgileriniz silinmez hocam
Ota üzerinden kursanız bile twrp ile kuruyor zaten

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Bilgileriniz silinmez hocam
Ota üzerinden kursanız bile twrp ile kuruyor zaten
ota üzerinden kurunca twrp den kuruyorsa kendim girip flashlamama gerek yok o zaman değil mi. kendisi halleder yani.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Evet hocam mi room da ota var MIUI mix de var mı bilmiyorum
çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz valla hakkınız ödenmez. ilk defa rom atacağım için biraz fazla soru soruyorum da.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
çok teşekkür ederim hocam gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz valla hakkınız ödenmez. ilk defa rom atacağım için biraz fazla soru soruyorum da.
Rica ederim hocam
Yardımcı olmak için varız giggle~~giggle~~

Rom atınca dikkat edin bağımlılık yapmasın 2 3 günde bir rom değiştirmeyin :D:D