Yardım Mi 8 lite rom hakkında aklıma takılan sorular

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Mi 8 lite telefonuma rom atacağım da güncel olarak hangi rom daha iyi. Şuan aklımda mi room ve eu rom var hangisini önerirsiniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca sormak istediğim bu romları yüklediğim zaman güncellemeleri normal globaldeki gibi alabilir miyim yoksa twrp den mi yüklemek zorundayım. Cihazım tr cihazı. Son olarak ise gcam bu romlar ile uyumlu mudur ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Rica ederim hocam
Yardımcı olmak için varız giggle~~giggle~~

Rom atınca dikkat edin bağımlılık yapmasın 2 3 günde bir rom değiştirmeyin :D:D
hocam sorma valla benim emektar s4'e rom attı arkadaş cihaz devrim geçirdi de ordan kaptık zaten illeti :D bu telefonda çekim gücü problemi var mobil veride ve mikrofon sesleri biraz kısık kaydediyor videolarda. sırf bu 2 sorun için rom atıyorum. bir umut belki düzelir diye. yoksa global romda pek bir sıkıntım yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorma valla benim emektar s4'e rom attı arkadaş cihaz devrim geçirdi de ordan kaptık zaten illeti :D bu telefonda çekim gücü problemi var mobil veride ve mikrofon sesleri biraz kısık kaydediyor videolarda. sırf bu 2 sorun için rom atıyorum. bir umut belki düzelir diye. yoksa global romda pek bir sıkıntım yoktu.
Monalte hocam cihazı recovery modda baslattim. Ama twrp menüsü gelmesi gerekmiyor muydu. Bu geldi bi bakar mısın? İlk yüklediğimde twrp menüsü gelmişti.

twrp yeniden yükledim ama açılışta şifre istiyor bu ne oluyor ki acaba

@CraweL hocam senin cihazın mi8 lite. yardımcı olabilir misin lütfen. twrp tek tuşla yükleme aracından yükledim ama twrp yi başlatınca yukarda atmış olduğum menü geliyor. twrp menüsü gelmiyor.

Ekli dosyalar

• 20200315_195533.jpg
    20200315_195533.jpg
    508,2 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme: