Yardım Mi 8 Lite Hakkında. Kullananlar ve Alacakların Dikkatine!

theusta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
xx xx
Konular
1
merhabalar

yeni bir telefon almaya karar verdim. araştırmalarım sonucu listenin en başında mi 8 lite var ama bazı forumlarda fazlasıyla aynı şikayet geçiyor... ;
- wifi çekim sorunu
- sosyal medya uygulamalarda kalite,takılma,donma sorunu...
- telefon ile konuşurken, karşı tarafa arka seslerin fazla gitmesi(gürültü,cızırtı,dış ses)
- yeni bir bildirim geldiğin de ses gelmiyormuş ve 1, 2 saniye gözüküp gidiyormuş.
- kulaklık ile müzik dinlerken kalitenin çok kötü olduğu...

yaklaşık 3,4 gündür araştırıyorum ve yukarıda yazmış olduğum sorunlar çok fazla belirtilmiş.
sizce bu sorunlar yazılımsal olarak giderilir mi ?

sorunları göz ardı edip, riske girip telefon alınmalı mı ?

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Ayrica bildirimleri ustte goremezsin guncellemeyle alakali bir durum bu.4.5 g sorunuda benle birlikte kac kiside mevcut.internet gidiyor geliyor kendi kendine.sarjda cabuk bitiyor.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Mumkunse wifi analyzer programiyla wifi cekim gucu testini redmi note 5 telefonuyla karsilastirip yapabilen varsa o telefonun buna gore canavar gibi wifi cekim gucu oldugunu gorcekler.modem yanindaysa tabiki sorun yasamazain.ama modem benimki gibi ust kattaysa arada duvarlar varsa.redmi note 5 sakir sakir ceker bu telefon tekler bilmem anlatabildimmi.insanlari yaniltmayin.

Oyla:

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Kirmizi cizgiye bakarsiniz en yuksek olani samsung galaxy j6 plus.orta olan redmi note 5 .ve en az olani -60 la -70 arasinda olan harika telefonumuz aski deryamiz mi 8 lite dimi ama az cekiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Ben geri vermeye ugrasiyorum.bunlami ugrascam bu islerden anlayan adam icin bu telefon gitmez.bir haftadir asabim bozuldu burda.ver coluk cocugun eline oynasin yada instagrama girim cok kurcalamim diyen adam icin ideal super telefon onlar alabilir

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Wifi çekim sorunu şöyle yaşıyorum, sanırım wifi anteni cihazın üst kısmında oyunlarda vs iki elle telefonu tuttugunuzda ping şaha kalkıyor tabiri caizse. Diğer türlü bişey yaşamadım. Samsung j7 proda antenler cihazın altına konumlandırılmıstı aynı şekilde iki elle kullandığımda sorunlar yaşıyordum. İnsanın canını sıkıyo bu durum ne yazıkkı. Diğer sorunları yaşamadım. Bildirim sorunu instagramda yaşayan arkadaşlar var ben yaşamıyorum, bildirim geldiğinde sol üstte 2-3 saniye gözüküp gidiyor bildirim işaretleri sabit kalmıyo ne yazıkki bu güncellemeyle alakalı bişey. Güncelleme gelir mi bunun için hiçbir fikrim yok. Cİhaz piyasaya çıkalı uzun zaman oldu yine hiçbi gelişme yok.

Bu cihazı almaktan vazgeçebileceğiniz bikaç sorun daha var, ben buraya zaten konu açmıştım inceleyebilirsiniz.

Instagram sorunu çözüldü dedim ama hala devam ediyor. Video vs çekip atarsanız hikayeye aşırı kalitesiz olduğunu göreceksiniz.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Sorun yaşayan tüm sorunları yaşıyor sorun yaşamayanda hiç bi sorun yaşamıyor ben bu işi anlamadım :D

Oyla:

ufksfl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
MI 8 SE
Konular
0
Açıkcası ben bu sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım, başarılı bir cihaz.

Saygılar

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Açıkcası ben bu sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım, başarılı bir cihaz.

Saygılar
Bazı ışıklarda çoğu mi 8 lite cihazında portrede sıkıntı çıkıyor. Hatta ve hatta adamına göre yapıyor :) Arkadaşımı aynı alanda deniyorum sıkıntı yok benim yüzüme makyaj yapıyor resmen cihaz :)

Global Beta 9.1.24 kullanıyorum bir sorun yok hocam. Sürekli rom değiştiriyorum stabilde vardı sanırım dediğiniz sıkıntı.
Ben root falan hiçbişey anlamıyorum denersem bozarım :):)

Oyla:
Üst Alt