Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lidergvn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Lider
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Banada yeni güncelleme geldi kurmaya korkuyorum Normalde iyileştirme için gelir güncelleme bizimkisi bozuyor. Hiç bağlantı sorunu yaşamadım korkuyorum açıkçası

aytaccmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aytaç
Cihazım
mi 8 lite
Konular
3
Evet arkadaşlar güncelleme sonrası arka planda çalışan mi fit uygulaması sürekli kapanıyor. Secure vpn uygulaması sürekli kapanıyor açık kalmıyor. Çözümü bulamadım bilen varsa aydinlatirsa sevinirim.

Gelelim şebeke kopma sorununa;
Güncelleme sonrası hiçbir değişiklik olmadi. Ben de sim kartı sim 2 ye takıp denedim. Benim odamda sürekli kopan internette hiçbir kopma olmuyor. Mesela canlı yarismalar var Hadi, Oyna kazan vs. Bunları benim odamda hiçbir şekilde mobil veride oynayamiyordum. Sim kart yuvasını değiştirdikten sonra en ufak kopma olmadan oynayabildim.

ŞEBEKEDE KOPMA YAŞAYAN HERKES MUTLAKA SİM YUVASINI DEĞİŞTİRSİN. :)

Benim bu sorunum halloldu çok rahatladım. Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da sorunu bu şekilde çözebilirler.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

extralife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Extralife
Cihazım
Mi8 L 128G/6G
Meslek
Muhasebe
Konular
3
Evet arkadaşlar güncelleme sonrası arka planda çalışan mi fit uygulaması sürekli kapanıyor. Secure vpn uygulaması sürekli kapanıyor açık kalmıyor. Çözümü bulamadım bilen varsa aydinlatirsa sevinirim.

Gelelim şebeke kopma sorununa;
Güncelleme sonrası hiçbir değişiklik olmadi. Ben de sim kartı sim 2 ye takıp denedim. Benim odamda sürekli kopan internette hiçbir kopma olmuyor. Mesela canlı yarismalar var Hadi, Oyna kazan vs. Bunları benim odamda hiçbir şekilde mobil veride oynayamiyordum. Sim kart yuvasını değiştirdikten sonra en ufak kopma olmadan oynayabildim.

ŞEBEKEDE KOPMA YAŞAYAN HERKES MUTLAKA SİM YUVASINI DEĞİŞTİRSİN. :)

Benim bu sorunum halloldu çok rahatladım. Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da sorunu bu şekilde çözebilirler.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MSD yi kullanamama gibi bir sorunuda beraberinde getiriyor Sim2 ye takma yöntemi. Yeni güncellemeyi yükledim. Bende sim 1 yuvasındayken kopma yaşanmadı şu ana kadar.

sacmadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
SMS sorunu yaşayan var mı acaba? Mesela beş SMS'in ikisi ya gidiyor ya gitmiyor. Bazen bir tane bile göndermiyor, mesaj altında gönderiliyor yazıyor bekliyor. İki aydır telefonu kullanıyorum, aldığından bu yana üç güncelleme yaptım şu an son sürümdeyim. şebeke kopma vs. gibi bir problemim yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
SMS sorunu yaşayan var mı acaba? Mesela beş SMS'in ikisi ya gidiyor ya gitmiyor. Bazen bir tane bile göndermiyor, mesaj altında gönderiliyor yazıyor bekliyor. İki aydır telefonu kullanıyorum, aldığından bu yana üç güncelleme yaptım şu an son sürümdeyim. şebeke kopma vs. gibi bir problemim yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?
mesaj problemi xiaomi 5s , 6 , 8 , 9 hepsinde yaşadım. genel de voLTE açıksa daha çok yapıyor

Edward950

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
7
Acaba sarj konusunda sebeke konusunda performans konusunda gelen bi yenilik varmi varsa bizimle paylasir misiniz ?
Şarj durumunda değişiklik fark etmedim. Şebeke sorunu hala devam ediyor hatta bu güncellemeden sonra daha sık karşılaşmaya başladım.

tarix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Mi8 Lite problemi için şöyle bir anket oluşturdum Mi8 Lite Şebeke Problemi Anketi

İnceleyip sorun yaşayan, yaşamayan herkes katılırsa çok makbule geçer.

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Galerideyken fotoğrafa basılı tuttuğunuzda birbirine benzeyen fotoğraflar arasında analiz yaparak en iyisini yıldızla belirten bir yapay zeka eklenmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt